Buna! Te inteleg perfect, am fost si eu la Bucuresti si am crezut ca, chiar o sa mor o durere care numai gandesti foarte nasol.Iti recomand sa iei algocalmin fiola{o fiola intreaga daca ai cam 13-15, daca esti mai mica iei jumatate, stiu ca e amar dar iti ia durerea este doar un analgezic, il iei in gura si il duci la masea si il tii cam 2 minute, iar apoi il inghiti}.Sau mai poti lua Nurofen Forte{40 mg}, 2 pe zi, sau mai poti lua{doar in cazul durerilor Ketonal{difera de la organism iti poate face si rau asa ca sa iei o doza mai mica}Sper ca te-am ajutat, cel mai bine du-te la dentist, si fa un tratament cu Amoxicilina de vreo 5 zile una de 500 la 6 ore.Bafta! Pupici:*
Ai putea sa-ti intrebi dentistul sau du-te la farmacie si cere ceva pentru calmarea maselei...
Du-te la DENTIST! e cel mai important, finndca el va stii exact ce problema ai si cum se rezolva! nu stiu, dar cred ca poate fii grav da nu consulti un stomatolog! Deci urgent treci maine pe la dentist!
Ampicilina este f buna pentru ca trateaza si vindeca puroiul...dar pentru durere incearca ketonal sau algocalmin fiole si cel mai important lucru du=te la un stomatolog!
Poti lu-a un paracetamol sau un agocalmin sa se cameze iar cat de curand mergi la dentist faci programare si mergi poti sa patesti ceva grav si eu am avut fate bine
Multumesc am 18 ani si am luat agocalmin fiola acum parca o mai incetat dar crede-ma ca chiar n-am mai putut de durere pur si simplu ma urlat.
Da,multi inainte, eu ti-am zis ca este cea mai buna solutie, stiu prin ce treci.Multumesc mult pentru fundita! :*