Intâi de toate, suntem ingrijorati de sănătatea ta așa că spune-ne dacă ai rezolvat problema asta (nu ne mai ține cu sufletul la gură!)
https://www.tpu.ro/......ce-sa-fac/
Da, este foarte posibil! Mirosurile puternice precum cele de parfum, detergent de rufe, lumanari sau betisoare parfumate pot declansa dureri de cap sau chiar si migrene la unele persoane din diferite motive, cea mai comuna fiind sensibilitatea la substante chimice sintetice deoarece iti pot irita sistemul nervos.
Sa nu va puneti la somn cand in camera miroase a substanta indifrent ce, aerisiti camera bine.Eu nu am aerisit camera bine dupa ce am dat cu spray de insecte kiltox si norocul meu a fost ca tatae D-zeu sa-l ierte a sesizat de pe sala (am casa lipita de a lui) a strigat de pe hol la mine, batea cu bastonul in usa sa ies afara, m-am trezit din somn si aveam un gust ciudat in gura nu il pot explica un gust de ceva care imi forta capul si aveam senzatie de voma, Cand am iesit tatae mi-a zis;,, ma ce miroase cu ce ai dat ce este aia?'' m-am pus jos pe scari am tras aer timp de 5 minute, m-am spalat pe fata mi-am clatit gura, scuipam si cu greu mi-am revenit.De atunci aerisesc camera bine cand dau cu spray de gandaci.Inca ceva, eu nu dorm la ora 3 dupamiaza dar probabil substanta aia ma ametit si am atipit, treaz cred ca am tolerat mirosul dar in timp ce am adormit putea deveni grav