| Oneforone2132131321 a întrebat:

Am putina nevoie de ajutor de la un medic daca se poate.
Am avut un incident de lesin dimineata, ma durea capul, aveam o stare de greata si dupa ce m-am trezit din lesin nu am putut vedea cam 2-3 minute.
Am fost dus la spital mi s-au facut teste si nu s-au gasit probleme de niciun fel. Am stat in ultima saptamana peste 15 ore pe zi pe calculator si m-am jucat concentrandu-ma intens si dormind si mancand destul de putin. (7-8 ore si doar 2 mese pe zi neregulate).
Docotorul azi dupa ce au venit toate rezultatele a zis ca daca nu ma opresc din jucat pot avea un inceput de epilepsie si acesta este motivul incidentului. Nu m-am drogat dar singurul lucru pe care nu l-am zis doctorului din cauza ca imi era rusine de parinti este ca eu m-am masturrbat jumatate de ora inainte sa ma culc.
Cu toate ca doctorul mi-a zis clar ca e de la calculator si timpul petrecut in fata acestuia voiam sa stiu sigur daca masturrbatul inainte de culcare poate fi un factor din cauza caruia am lesinat sau a fost exclusiv exagerarea facuta de mine?
Vreau sa stiu neaparat asta fiindca atunci cand sunt stresat ma masturrbez si nu prea as vrea sa renunt la asta. Dar daca la teste doctorul nu a gasit asta ca fiinda cauza (fiindca chiar daca nu I-am zis tot cred ca si-ar fi dat seama daca asta era motivul) nu are cum sa fie de la masturrbare nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aimullah123 a răspuns:

Eu iti recomand sa faci in felul urmator:
Timp de o saptamana, sa ai minim 3 mese pe zi si sa mananci si ceva legume si fructe. Sa adormi inainte de ora 22:00 si sa te trezesti dupa minim 8 ore. Sa stai la calculator maxim 4 ore pe zi (daca nu vrei sa mori), dar nu una dupa alta, sa ai o pauza. Sa zicem ca stai doua ore, iei o pauza mare si dupa mai stai 2 ore. Fa plimbari in aer liber, du-te undeva pe jos sau cu bicicleta dar nu doar 5 minute si gata. Plimba-te si tu cu cineva.
Si foarte important sa bei minim 2 litrii de lichide pe zi dar nu toata sticla intr-o ora ca nu rezolvi nimic. Bea si tu din cand in cand.
Iar cu masturbarea las-o mai moale ca te extenueaza daca o faci compulsiv. Incearca sa se intample mai mult de una pe zi
Si daca vrei poti sa mai iei niste vitamine ca sa inlaturi oboseala asta fizica si psihica.

Vitamax - 1/zi dimineata (15 zile)
Cacliu sandoz efervescent - 1 dimineata si 1 seara (10 zile)
Tonotil N - 1/zi la pranz (10 zile)
Sargenor (dar nu forte!) - 1 dimineata si 1 la pranz (10 zile)

ATENTIE!
Sunt suplimente alimentare si se elibereaza fara prescriptie medicala dar nu e recomandat sa iei asa de capul tau. Eu ti-am dat doar un exemplu care a functionat in cazul meu, prescris de medic.

Daca dupa o saptamana in care ai avut un program de om normal tot ti se mai intampla atunci e cazul sa mergi la un medic pentru niste investigatii

2 răspunsuri:
| aimullah123 a răspuns:

Mai zi si tu cate ceva despre tine.
Ce alte simptome mai ai?
Ce varsta ai?
Cum e alimentatia ta si alte informatiii care ar ajuta.
Da se poate sa te masturbezi cand e stresat daca asta e modul tau de a te simti bine.
Dar despre ce stres e vorba? Tu cum esti de obicei : agitat, fara chef de viata, nervos? Care e cauza care iti provoaca stresul?

| Oneforone2132131321 explică (pentru aimullah123):

17 ani. Nu prea am mancat mult in saptamana aia. Am avut greata si durere de cap apoi am lesinat si cand m-am trezit nu am putut vedea 5 minute. Sunt foarte agitat si cand ma jucam 14-15 ore mereu ma enervam si faceam foarte urat. M-am certat cu mama tare si in ziua de dinaintea incidentului. Am fost mult mai nervos decat de obicei.
De obicei ma masturrbez cand simt nevoia. Cam o data la 2 zile aparent.
Voiam sa stiu daca problema mea a fost cauzata de calculatorul utilizat in exces (desi fac asta de peste 10 ani) si consumul nervos sau oare a avut masturbarea un rol in incidentul meu nefericit?
Eu am fost chiar bulversat cand am auzit de la doctor ca este vorba de calculator ca eu joc de 10 ani cate 15-16 ore in weekend si ma enervez foarte des. Asta e singurul lucru pe care nu i l-am zis, faptul ca m-am masturbate inainte sa ma culc cam 30 de minute si ma intrebam daca nu cumva fix asta este motivul.
Multumesc mult pentru ajutor!