Si eu sunt racita. Bea cate un ceai cu lamaie seara, foloseste picaturile pentru a respira mai usor si in caz de febra ia un Paracetamol Sinus. Chiar daca ti se face somn, este bine sa dormi, pentru a te relaxa. La boala, somnul face bine. Succes!
Frectie cu Carmol sau spirt, te infofolesti bine si dormi asa. O sa fii super transpirat/a maine dimineata. Metoda functioneaza; la mine cel putin, nu da gres niciodata.
Paracetamol, pana la dimineata o sa fii de o suta de ori mai bine eu asa fac mereu
Incearca Nurofen pentru Raceala si Gripa... e super bun ...trece in 2 -3 zile... cel putin la mine are efecte ...si nici nu e scump. ia-ti vreo 5 pliculete ...pe care sa le ei 1 dimineata si 1 seara inainte de culcare...:X
insanatosire grabnica :*
Tratamentu meu: in decursu' a trei zile bei 2 cani de ceai pe zi impreuna cu o pastila de paracetamol...si trece
Aceiasi intrebare ma pregateam si eu sa o pun ca si eu am racit numai ca pe mine ma doar gatul, muschi, nasul imi e infundat...
Insanatosire grabnica
Pai bea cei fierbinte(nu tare fierbinte) si cumpara miere si mananca goala in fiecare zi... mie asa mi-a trecut...in rest du-te la farmacie si cmpara ceva sirop de gat
sa te faci bine
pa.pa
Dupa mine as zice sa te duci la Farmacie si sa iti cumperi ...niste medicamente dar sa te consulti cu medicul de familie!