| AndreeaC30 a întrebat:

Am rezolvat, am fost la planificare familiala, mi-a recomandat Karissa. Acum mai intreb ceva. Am luat prima pastila luni nu in timpul menstruatiei si nu am facut nimic cu iubitul. Are ceva daca fac duminica seara fiind 6 zile nu sunt protejata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu ai inceput in prima zi de menstra, in prima luna NU esti protejata

| AndreeaC30 explică (pentru Brigaela):

Doctora mea mi-a spus ca sunt dupa 7 zile

| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca Brigaela are dreptate, cum nu ai luat pastila in prima zi a menstrei cum ar fi trebuit, este compromisa toata luna si nu esti protejata!
Abia dupa urmatorul ciclu poti sa fii linistita!
Luna asta, pana iti vine menstra, folositi si prezervativ, ca sa nu va treziti cu surprize peste 9 luni.

| AliGab a răspuns:

Planificare familiala...cea mai mare prostie de care am auzit vreodata. Sunt cazuri in care femeile au murit din pricina acestor otravuri: https://www.google.ro/......ps?/search
Sau au ramas insarcinate in ciuda "protectiei": Elena White, fosta solista de la Dj project este doar unul din putinele cazuri relatate.
Ai citit "efectele adverse" de pe prospect? Ar fi cazul sa le citesti si sa le tratezi cu bagare de seama, Adica sa iti asumi ca se poate intampla orice.

| AndreeaC30 explică (pentru Violleta2022):

Sunteti doctora? Mie doctora asa mi-a spus adica e experta in chestiile astea

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru AndreeaC30):

Da, daca le iei din prima zi a menstrei

| AndreeaC30 explică (pentru Brigaela):

A zis femeia aia ca dupa 7 zile a zis ca pot intretine relatii sexuale asa ca mai bine numai intrebam, pa