Ganglionii pot ramane umflati pana la 6 saptamni.Petele dispar de multe ori in primele zile. Poti iesi afara doar dupa 7 ZILE (OBLIGATORIU) de stat in casa si asta cu conditia sa nu mai faci febra, sa nu ai stare de oboseala continua, sa nu te mai doar gatul, sa nu tusesti mult si des
Nu te duce... pai sa porti virusul acolo si te vei simti invinovata daca se imbolnaveste cineva. du-te si la doctor pentru analize..eu am avut recent si am avut foarte multe complicatii de am stat acasa o luna
Am mai spus-o si o mai spun! Perioada in care esti contagioasa este perioada de incubatie a virusului, adica cele 2 sau 1 saptamana de dinainte sa iti erupa cand tu transmiti virusul
In momentul in care iti erupe tu nu mai esti contagioasa, insa tot trebuie sa stai in casa ca sa nu se agraveze.
Nu stiu ce sa zic...eu nu m-as duce la ziua aia de nastere ca sa nu fie mai rau dupa aceea
Si eu am rubeola si am fost la medic ieri si mi-a spus ca nu am voie sa ies din casa si mi-a explicat foarte clar cand sunt contagioasa si o vecina de-a mea care tocmai a terminat medicina mi-a zis acelasi lucru. Daca vrei cauta si pe net
Sau nu conteaza daca o lume intreaga spune un lucru? nu nu normal ca nu tu ai dreptate si noi toti gresim
User252426 întreabă: