| alexandru17 a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutor, dau fundita ~! Am 1.73 inaltime si 68 kg pna in 70, am burta si vreau sa o dau jos, toata lumea zice ca e bine cum sunt asa dar mi-e nu-mi comvine. Si apropo am 18 ani! HELP!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| YumiSukinanda a răspuns:

Am sa te ajut nu trebuie sa mai mananci mult trebuie sa ai un regim mananca alimente, lactate, legume, si lasa friptura si carnea de porc grasimea si astea care pot ingrasa. sau nu mai manca cartofi prajiti caci uleiul te ingrasa si nu e bine deloc. si nu uita sa faci sport des sa fugi sa inconjori biserica sau sa alergi prin parc si sportul e sanatos. si nu e chiar atat de mult la 18 ani dar daca tie nu-ti convine faci cum vrei. sper ca te-am ajutat! (si nu uita fundita)

1 răspuns:
| VladimirPutin a răspuns:

Grasule pune-ți fundu la mișcare