| qAleXp a întrebat:

Am si eu o fosta problemă cu, coșurile, înainte aveam multe, acum am scăpat. Mai mult de ele (am 16 ani) si am avut si pe nas, si le-am 'rezolvat' si pe alea dar au rămas denivelări de la ele, si nu mai au nimic in ele gen. Si într.un loc a rămas si locul unde a fost coșul, cum fac sa dispară? Va rog sa spuneti daca știți, si mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Oprea_Adriann_1995 a răspuns:

Personal iti recomand masca din miere (mierea are cateva beneficii uimitoare), am avut problema asta si eu, nu pot sa zic ca au disparut dar nu mai sunt asa de vizibile. http://www.cefacemimi.ro/......rci-si-tu/
Sper sa te ajute!
Pa pa! :)

1 răspuns:
| qAleXp explică (pentru Oprea_Adriann_1995):

Chiar mulțumesc, dar ai si un nume gen cu mierea, e ceva special? Sau miere normala? Si cum sa o folosesc? Dacă poți spine te rog