| 1863939Bogdan a întrebat:

Am și eu o întrebare, am 16ani prin luna iulie m-am apucat sa beau 2, 5l de bere pe zi și de azi am zis sa renunt din cauza ca nu dorm bine, uit anumite chestii și ma costa și bani.Intrebarea e dacă o sa am probleme lăsându-mă de alcool dintr-o data?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| MISLO a răspuns:

Las-o ușor frate,de alcool sa te lași treptat,eu m-am lăsat de alcool dintr-odată și am avut sevraje și mi-a fost rău, mă temeam că mor, doctorita mea mi-a zis că trebuia să mă las treptat, un pahar de bere dimineață, unul la 12, și unul seara, timp de 2 săptămâni, și după alea doua săptămâni, a zis sa beau unul la 12 și unul seara timp de o săptămână, și după acea săptămână, unul pe zi la orice ora timp de o săptămână, și gata, te poți lăsa de alcool prin metoda asta, fara sa suferi cum am suferit eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Bogdan! Ai mai putin de 6 luni de cand practici sportul asta, lasa-te acum ca o sa ai doar de castigat! Sunt sigura ca nu vei avea probleme, corpul tau doar o sa-ti multumeasca. Inca esti in crestere, celulele se regenereaza, lasa-le sa lucreze in favoarea ta. Mai bine cresti frumos si daca este momentul potrivit peste ani mai bine bei cu o persoana draga un pahar de vin. Toate la timpul lor. Daca este vreun motiv pentru care faci chestia asta si ai nevoie de un sfat, pot sa te ajut cu drag. happy

| zilog a răspuns:

Bea mă bea că îțî arde doar neuronii o sa ajungi să ai doar job-ur de spălător de wc-uri pentru ca tu scoala si mesrie nu o sa poti invata cu batura in cap
si pana la urma o sa ajungi pe strazi si o sa ingheti acolo
astia o sa creada ca esti mortul nimanui asa ca daca tot esti tu al nimanui iti iau urganele
si poate salvezi niste vieti cu piesele care mai sunt bune prin tine.
sau hai sa zicem ca nu mori
da tu iti dai seama ca fara scoala si cultura in viata sata o sa ajungi bine de tot
nici nu stiu daca o sa te primesca la spalat wc-uri fara BAC

pentru ca eu daca as avea de dat sa spele cineva wc-urile publice as da neaparat doar la cineva care vrea sa castige un ban sa mearga mai departe in viata sa isi depaseasca conditia cu ajutorul acelor bani sa poata sa mearga la o facutate
asa m-as simti ca fac o treba buna
de cat sa dau acel job unuia care datorita bauturii imi sperie clientii

| G777 a răspuns:

Boss la 16 ani nu ai altceva mai bun de facut?
Esti genu bombardier care crede ca daca bea e smecher?
Sa sti ca astia de se cred mari smecheri sunt smecheri doar in mintea lor.
Daca ai intrat intr-un anturaj nociv si din cauza asta te ai apucat de baut iti sugerez sa incerci sa il lasi in urma si sa incervi sa aduni in jurul tau oameni care sa te ajute sa te dezvolti in viitor.
Si ca ultima adaugare, sper ca nu erai beat cand puneai intrebarea asta.Am tot observat ca oamenii beti spun ca se lasa de bautura dar a doua zi o iau de la capat, sper sa nu fie cazul tau.

| zilog a răspuns (pentru G777):

Lasă-i mă să se ducă și de râpă dintre el să ajungă și în șanțuri și donatori de organe
pentru că dacă nu ajung eu donator de organe
nu ajungi tu donator de organe
nu ajung prietenii tai donatori de organe
atunci de la cine să se mai ia organe pentru barosanii planetei?
dacă tot trebuie să se ia de la cineva organe pentru că acum s-a dat voie să ia oricine organe de la oricine foarte simplu cu o firmă particulară faci o bancă de organe trebuie să ai doar cateva lăzi frigorifice și cam gata
așa că afacerile astea cum vrei să meargă?
Dacă nu iau de la mine nici de la tine
Atunci o sa se ajungă ca unii merdicii ce sunt obișnuiți să spargă chefuri cu mafioții șî poate unii parlamentari când poate că îî cere un coprupt ceva rinichi pentru bunicul lui sau o inimă nouă
de unde vrei să o ia?
vrei să meargă salvările așa la întâmplare pe stradă șî să mai înfaște câte unul? Poate chiar pe tine poate chiar copii tăi?
Sau asta e SELECȚIE NATURALĂ șî-o face cu mâna lui
își strică ficatul ajunge la spital ăia îi spun că nu se mai repară cum le mai spun și eu la clienții mei când am nevoie de piesele din echipamentele respective
le face la familie o oferta de 20 000 euro gen că șî așa nu se mai poate face nimic
oferta este asa cadou doar să îi imbuneze și să fie mai repede de acord să doneze
si cam gata asta e cu bautura aici ajunge.
SI ORICUM VINE MERITO CRATIA
SA TERMINAT CU COMUNISMUL PE PLANETA
SA TERMINAT CU NAZISMUL
SA TERMINAT CU DEMOCRATIA

ACUM VINE CEVA LA PUTERE GEN CATE PUNCTE AI
si cei ce au diplome scoli experienta zeci de ani pe cartea de munca si stiu o meserie vor fi pusi in functii de conducere sa faca ceva pe planeta
sa fie presedinti parlamentari directori
toti doar dupa competente
si daca el inca nu a strans nici macar 1 an de viata si nu a fost volutar la crucea rosie la greenpace...
nu a facut nimic un curs la palatul copiilor de jurnalistica
nu are 1 an pe cartea de munca
nu se tine de scoala nu are note peste 8
unde sa il puna
pentru ca la scoala vor mai fi lasati sa se duca doar cei ce au mereu note peste 7 restul consuma resurse degeaba
nu trebuiesc atatia ingineri
ci 97% dintre oameni trebuie sa nu aiba carte ca sa nu aiba pretentii la job-uri ca sa accepte sa fie eutanasiati cand o sa se propuna ca polueaza degeaba planeta pentru ca asa cum este acum cu masca campania poarta masca
o sa vina campania
esti incapabil sa faci ceva cu mana ta
hai sa te eutanasiem
stii pe cineva incapabil sa isi castige propria lui existenta
suna la numarul de telefon si noi il eutanasiem gratis
scapa lumea de trantori si paraziti
suna la numarul 08008008003
si vei primi 1 bila alba pentru fiecare trantor stârpit de pe fata planetei
la 1000 de trantori starpiti poti sa iesi la pensie
sau poti sa primesti din partea statului ceva asigurare medicala
sau gratis pe tren
sau un job mai bun
daca nu ai starpit nici un tratro nu meriti sa pleci de la spalat wc-uri niciodata in viata chiar daca tu esti inginer naval...
Se vrea sa mai ramana 3% din poulatia planetei
UITE ACICI DOCUMENTARUL DE LA CE SE VA INTAMPLA
https://www.google.com/......ps?/search

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa ai probleme de sevraj cateva zile o sa te simti aiurea ametit, confuz dar dupa situatia revine la normalitate. alcoolul omoara celulele nervoase si cauzeaza probleme cognitive majore ireversibile.

| Byb2001 a răspuns:

Nu o sa ai probleme ar fi mai bine sa te lasi

| 1863939Bogdan explică (pentru anonim_4396):

Au trecut 24 de ore și ma simt perfect liniștit ca înainte de alcoollaughing)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 1863939Bogdan):

Nu cred că o să intri in sevraj așa repede, cam în câteva zile o sa vezi iar daca nu o sa se întâmple ești un tip norocos. Oricum la aia care beau de ani de zile efectele sunt nasoale după ce se lasă. Și eu as bea sa scap de depresie da e atât de nasoala depresia că nici alcoolul nu ajuta. Ai putea să bei mai moderat daca vrei sa ai un viitor.