Adica ti s-a spart maseaua spui frate pai ce dentist e ala e fierar cirpaci cei.Dal in masa du-te si sa-ti dea banii inapoi, plus de asta ca tia faramat si maseaua. Daca nu te doare cine la pus pe el sa scoata nervu sau sa incerce asa ceva? Atita timp cit nu te doare nu te apuci de scos nervi.Ala e dus cu pluta rau.Asta daca e cum spui tu.Ce mai daca s-a spart ala esti trebuie sa o scoti, eu iti recomand sa nu mai faci nimic adica sa pui coroana sau ce o sati mai recomande aia pe acolo, ca mai rau faci.Scoate si lasa locu sa se vindece si cand ai bani pune implant si aia e tot.Nu fa coroane, nu fa punti ca strici si alti dinti din jur cu aceste balarii de coroane de punti ce mai sint.Iti spun din experienta, cand pui o coroana sau o punte se frezeaza dintii vecini de care trebuie prinsa puntea, deci se frezeaza dinti sanatosi, adica li se elimina smaltu ala care protejeaza dintele si s-a dus dracu tot.Dei mai bine cu lipsa decat cu mai multi lipsa dupa, stai asa cand ai bani pui implant si ai rezolvat problema.Deci acu daca nu te doare nimic poti sa stai si asa nai nici o treaba, o sa te obisnuiesti si cu limba e mai naspa asa cateva zile.
Medicul s-a speriat de putin sange? Haha, asta sa o spui lui cucu. Normal este ca nervul sa fie la locul sau. Altfel, maseaua se strica mai repede. Vina este a ta pentru ca ai "rupt" covrigii aia tari cu maseaua plombata. Probabil numai plomba a sarit. Dar asa sau cu maseaua rupta, trebuie sa te intorci la stomatolog. Altfel se rupe de tot.
E cam dubios că nu ți a dat explicații ce face în gura ta. Ai tot dreptul să invinuesti mai ales că nu ți a dat explicații.
Dacă mi-ar da mîna aș merge la altul.
Daca s-a crapat, atunci maseaua ta cariata a fost distrus iremediabil. Nu s-a intamplat din cauza medicului, ci din cauza neglijentei tale.
Daca radacina este inca buna, atunci se poate monta un bont si corana, dar daca nu, atunci trebuie extras si montat un pod peste dintii alaturati.
Maseaua in momentul asta e carpita sus cu cimentul" respectiv si pe partea laterala interioara jumatatea spate mi-a cazut/rupt/desprins de pe masea. Este precum un perete de la o casa, peretele e inca in picioare insa tencuiala de pe el a cazut, e descoperit si zgrunturos din cauza idiotului care a dat gauri in perete in acelasi loc de prea multe ori. ( un exemplu mai bun ca asta nu cred ca exista ) Totul a inceput de la faptul ca maseaua e chiar cariata si ma durea vreo 20 de min dupa ce mestecam in ea, am facut radiografie tot.
Chiar s-a speriat, a fost o greseala ca inloc sa mi faca anestezic direct in nerv, in canalul respectiv mi-a facut in mandibula si dupa cand a ajuns la nerv teoretic numai are voie ( ar fi doza dubla de anestezic, stiu ca e anestezie locala insa daca asa e regula) sa faca alta anestezie si a ramas pentru sapt urm. Si plomba e tot acolo, am explicat mai sus ce s-a desprins
Vlalslsl întreabă: