| AppLLe a întrebat:

Am si eu o intrebare big grin
Am rubeola, si mama mi-a zis ca nu am voie sa fac contact cu aerul de afara happy
Dar eu stau cam 3 minute pe balcon pentru a fuma o tigare happy
Credeti ca ma afecteaza daca stau pe balocon cu geamul deschis?
Si daca am voie : cam cat timp?
Daca nu am voie : cum ma afecteza? adica, imi cresc bubitle?... sau se ascund si raman cu semne?
Va multumesc :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Teoretic nu ai voie sa iesi deloc dar 3 minute nu cred ca e o problema. Depinde insa si cat de des iesi ca daca mergi odata la jumatate de ora sa fumezi nu e chiar ok.
Bubitele nu ti se vor mari, dar daca stai la aer iti va trece mai greu si e posibil sa iti apara complicatii. Parerea mea e sa incerci sa nu iesi foarte foarte des si e ok

| AppLLe explică (pentru Dana211):

Odata la 40 de minute ies 35 - 40 min cam asa. si stau doar 3 min
P. S : Scot doar capu afara laughing

| Dana211 a răspuns (pentru AppLLe):

Eu te cred ca te plictisesti tare si ca de aia fumezi mai des dar incearca sa iesi la o ora macar. Si nu conteaza ca scoti numai capul: efectul aerului e acelasi.
Oricum tare as vrea sa te vad cum fumezi o tigara in 3 minute tongue

Dai add la danemarkman@yahoo.com happy

laughing Vroiam sa sugerez faptul ca fumezi forte repede in conditiile in care o tigara se fumeaza in 10 minute

Fumez de 4 ani :X sad si la inceput trageam o tigare in 8 minune laughing, acum trag o tigare in 3 minute tongue, dar chiar ce este mai bun DUNHIL sau KENT big grin?

Dunhill dar mie imi place kent-ul. Eu fumez de 5 ani dar tot nu am ajuns la performanta ta

laughing... eu fumez dunhil negru happy! Incearca sa fumezi si 2 in acelasi moment laughing eu ma mai prostesc si cu chestia asta laughing

Wow. Nu am de gand sa ma prostesc tinand cont ca e vorba de sanatatea mea. Sincer dunhill-ul negru nu imi place pentru ca e prea tare

11 răspunsuri:
| blackwidow10 a răspuns:

Crede`ma am avut rubeola, ieseam in fiecare seara afara, fiindca ziua mi se vedeau semnele alea, si crede`ma in 5 zile am fost ca noua, in shcimb am tinut o dieta corecta:ceaiuri, salate, fara mancare grasa, fara, cafele cola,. nu sarat sau dulce.Asta bine ineles tine si de organismul fiecarui om. Dar stai linistit ca nu se intampla nimic daca stai 30de minte pe zi afara, crede-ma!

| catandry a răspuns:

Trei minutele nu cred ca iti fac rau.Nu trebuie sa te expui la aer pentru. ca se ascunde boala si iese pe organele interne. E de preferat pe piele. Daca nu te scarpini nu vei ramane cu semne permanente. Daca deja fumezi esti mare si intelegi ca trebuie sa te abtii de la a te scarpina.Rabdare va trece repede!

| Alextuzha a răspuns:

Ti se pun pe ficat si te imbolnavesti dai nu ai voie afara big grin