Teoretic nu ai voie sa iesi deloc dar 3 minute nu cred ca e o problema. Depinde insa si cat de des iesi ca daca mergi odata la jumatate de ora sa fumezi nu e chiar ok.
Bubitele nu ti se vor mari, dar daca stai la aer iti va trece mai greu si e posibil sa iti apara complicatii. Parerea mea e sa incerci sa nu iesi foarte foarte des si e ok
Crede`ma am avut rubeola, ieseam in fiecare seara afara, fiindca ziua mi se vedeau semnele alea, si crede`ma in 5 zile am fost ca noua, in shcimb am tinut o dieta corecta:ceaiuri, salate, fara mancare grasa, fara, cafele cola,. nu sarat sau dulce.Asta bine ineles tine si de organismul fiecarui om. Dar stai linistit ca nu se intampla nimic daca stai 30de minte pe zi afara, crede-ma!
Trei minutele nu cred ca iti fac rau.Nu trebuie sa te expui la aer pentru. ca se ascunde boala si iese pe organele interne. E de preferat pe piele. Daca nu te scarpini nu vei ramane cu semne permanente. Daca deja fumezi esti mare si intelegi ca trebuie sa te abtii de la a te scarpina.Rabdare va trece repede!
anonim_4396 întreabă: