| selena_3794 a întrebat:

Am si eu o intrebare:sunt la gimnastica si trebuie sa-mi fac analizele...doare?(am 7 ani)Sunt fuarte speriata de ace...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Dildau a răspuns:

In primul rand se scrie foarte.In al doilea rand nu ai de ce sa te temi e ca si cum cineva te-ar pisca de piele.Nu simti mai nimic deoarece iti pune un garou pe mana.Stai linistita, multi oameni au facut analizele si n-au murit din cauza lor!

| jasmine11 a răspuns:

Selena draga nu te doare deloc crede-ma eu am stat doua saptamana in spital si am fost intepata de 14 ori plus ca mi s-a spart venele si a fost nevoie de a schimba de 8 ori branulele stai linistita ca nu o sa se intample nimic doar o intepatura mica.si te pareciez ca faci gimnastica si eu am facut 2 ani dar mi s-a mutat coloana vertrebrala si nu am mai putut face pentru ca am avut niste dureri groaznice bine nu s-a intamplat asa pur si simplu am facut un accident

| Dana a răspuns:

Buna,
sa stii ca nu doare deloc! Ma rog...cand iti baga acul dar nu doare simti ca o ciupitura! Daca iti e frica nu trebuie sa te uiti! Sa sti ca si pe mine ma ingrozesc acele dar acum cu analizele nu am nici o treaba! Sucest! pup:*

| CautNume a răspuns:

Si de Bau-Bau tie frica...lasa ca vine Zana Maseluta si te linisteste ea...laughinglaughinglaughinglaughinglaughingsper naibii ca mai crezi

| Alexandrup a răspuns:

Ai 7 ani! esti pe locul 1 la cei mai tineri membri eu sunt pe locul 2 am noua ani

| MewMewGirl a răspuns:

Nu doare.E ca o intepatura de tantar mica de tot.Asa am facut si eu la analize.Transpiram si eram foarte speriata.Sa stii ca vei rade dupa ce vei iesi de la analize. big grin