Exista riscul sa se infecteze.Te sfatuiesc sa mergi la farmacie si sa iti cumperi o crema ceva care ajuta.Nu iti sugerez sa o intepi.
Poti dezinfecta acul cu un pic de spirt si apoi sa ite apesi cu degetu pe un sevetel unde ai acea punga cu sange si incet sa intepi pana iese sangele o sa te doara un pic dar daca vrei sa scapi de ia ...ps asa am facut si eu si in cateva zile
depinde cat ii de mare o sa simti acolo ca un gol dar trece si cand se regenereaza pielea o sa trebuiasca sa tai pielea aceea moarta cu o foarfecuta asa am patit eu depinde poate sa difere de la un organism la altul succes si daca ti-am fost de ajutor ma bucur foarte mult
Du-te cat mai rapid la un medic! Nu e de joaca cu asa ceva, ti se va invinetii si mai rau si chiar o sa iti cada daca nu contactezi un medic cat mai repede. Sper ca ti-am fost de folos
Auzi ca o sa iti cada.ce o sa ii cada ma? , foarte tare asta ...Nu face nimic, va trece ea singura! Nu te mai inpunge si tampenii doar asteapta!
Du-te neaparat la o echipa de doctori si vezi sa fie toti profesori universitari si POATE vei scapa! Lol! Normal ca poti sa faci o incizie cu ceva sterilizat in prealabil prin inrosire in foc. Daca-ti place dramatismul chiar poti sa-l pui direct inrosit (sa fie ca-n filme). Daca nu, astepti sa se raceasca faci incizia, dezinfectezi rana si gata. De fapt o pansezi.
rozikmik întreabă: