Folosesti anticonceptionale? pot avea ca efect secundar micsorarea debitului si a duratei menstrei.
Am folosit in trecut Deci e normal ce mi se intampla?
Da, pana se regleaza hormonii se poate intampla asta, de fapt e frecventa disfunctia.
Nu mai iau anticonceptionale cam de 1 an jumatate. Cat timp e normal sa tina asa? Tin minte ca atunci am intrerupt a le mai lua pentru ca nu imi mai venea ciclul deloc. Sa stii ca ai dreptate ca e de la anticonceptionalele alea.
Tocmai, de la ele este. Daca nu te simti bine ( te doare capul, spatele, ai o stare proasta) si vrei sa grabesti reglarea mergi la ginecolog sa-ti dea un tratament ( dupa ce iti face analizele ).
Daca ai o stare buna si te ingrijoreaza doar hipomenoreea, mai asteapta vreo 3 luni, probabil ca asta e ritmul tau natural de reglare.
Mie dupa un chiuretaj mi s-a intamplat sa am foarte putin cicul,imi venea o o singura zi, asta in decurs de cateva luni, am mers la medic, mi-a dat anticonceptionale doua luni si de atunci am 3, 4 zile, deci anticonceptionalele regleaza, cel putin in cazul meu asa a fost
LoveMeBaby întreabă: