| piesica a întrebat:

Am si eu o problema. Am slabit in cam in 1 luna 5 kilograme, fara sa ma chinui prea tare,ce-i drept. Adica, in sensul ca nu am facut exercitii fizice si nu am tinut o anumita cura. Doar am redus putin portia de mancare. Oricum, ideea e ca ar mai trebui sa slabesc minim 3 kilograme (maxim 5-6) si nu prea stiu cum. Am cautat pe net mai multe curi de slabire, dar nu stiu daca ma pot baza pe ele. Puteti sa imi dati niste sugestii, va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Empathizer a răspuns:

Incearca sa nu mai mananci nimic dupa ora 20:00 (bea doar apa sau ceai neindulcit). Renunta la zahar, la dulciuri si la bauturile dulci (cola, bauturi energizante, sucuri din comert). Inlocuieste-le cu fructe proaspete. Mananca 3 mese pe zi, la interval de minim 5 ore, iar intre mese bea doar apa.