Pai de ce sa-ti fie frica? Tie iti e frica doar cand te gandesti! Dar nu te mai gandi la ea eu am mers de foarte multe ori si nu mi-a fost frica deoarece mi-o amorteste dar ar fi mai simplu sa ti-o scoti singura. Decat sa mergi la dentist (plus ca te doare), consumi bani, si chiar daca te doare tu apasa pe maseaua respectiva pana se rup unele radacini si scoate-l cu mana cand il poti intoarce pe cealalta parte. Eu mi le-am scos si nu m-a durut ca nu m-am gandit la ea. Cel mai indicat e sa te uiti la o emisiune in timp ce ti-o scoti ca nu observi si nici nu te gandesti la ea, normal ca esti atenta la emisiune. Sper ca te-am ajutat foarte mult. Pa, pa.
Mda, parca-s eu acum 2 ani cand aveam o frica groaznica de dentist. prima oara cand m-am dus mai ca plangeam iar acum ma duc mai lejer ca la cumparaturi n-am niiicio treaba
deci aia ar trebui sa faci si tu. iti dai seama daca acum te doare numai cand o atingi ca la un moment dat te va durea si fara sa-i faci ceva si crede-ma, nu vrei sa aflii ce inseamna o durere de masea
Si eu patit la fel. eu zic sa te duci la dentist sa nu mai stai ca nu e de gluma! eu am avut infectie(ma durea cand o atingeam sau apasam) si mi-a scos-o de urgenta. am stat cu ea asa ceva timp fiindca si mie imi era frica si incepuse sa ma doara gatul. poate nu ti-a curatat-o cum trebuie. du -te la dentist!
Ia fiole de algocalimin se reduc durerile dar reapar cand incerci s mananci pana la urma tot la dentist ajungi asa am patit si eu si am fost si a fost graznic madurut mai mult dupa ce am fost la dentist dar dupa o saptamana eram ca noua.
Pune niţică sare sau pastă de dinţi (tine acolo până amorţeşte)în locul unde te doare trece garantat.
Mai bine du-te la dentist, eu am lasat maseaua pana mi-a murit nervul si nu a fost prea placut, de abia asteptam sa merg la dentist ca sa-mi treaca. Uneori te astepti sa te doara la dentist si dupa vezi ca nu e asa. Daca vrei poate sa-ti faca anestezie.
Sunt multe lucururi:
•Scoate-o tu.
•Pune pe un servetel spirt si pune pe obraz.
•Cumpara pastile.
•Nu mai pune degetul acolo.
Mario1996 întreabă: