Salut!
daca are forma de bila sau mai lunguiet poate fi un cheag de sange sau un chist!
Chisturile sunt "ghemotoace" de sange amestecate cu fragmente de muschi sau carne.
Chisturile sunt niste "Mini-Tumori".
Se pot extilpa chirurgical (prin incizie) sau cu laser.
Du-te la un medic. Fara frica!
Mi s-a mai intamplat si mie de cateva ori. nu-i nici o problema. Nu stiu sa explic ce se intampla dar nu e nimic rau.
Acea parte de muschi cum ii spui tu este un fel de galma. Inainte sa intri pe ganduri calmeaza-te si stai linistit(a) nu e nimic grav este din cauza efortului ai facut un efort fizic mai greu sau o miscare brusca dai cu alifie de galbenele si lasa-l pana maine, iti va trece funda?!
Draga tinere ai habar ce e acela un " chist "? [ GANDESTE DE 2 ORI INAINTE ]
Cica sunt mini tumori cum sa fie ma mini tumori sau ghemotoace de sange amestecate cu fragmente de muschi sau carne. ma nene chistul e ala de la vagin apare doar in zona vaginala boule dai sfaturi aiurea
Ma scuzati ca va corectez!
Chisturile apar oriunde!
Nu au neaparat legatura cu chisturile vaginale.
Ti se misca un muschi? Asta e spasm muscular. Se intampla daca ai facut efort. Sau de la lipsa de calciu.
Eu am inteles ca atunci cand ai senzatia asta ca slabesti.dar cand slabesti nu cred ca ar dura ore intregi senzatia asta, dureaza cateva secunde.
Stiu despre ce vorbesti si mie mi se intampla e de la efortul depus recent sau de la lipsa de calciu este ceva normal o sa iti treaca
dobrin1019 întreabă: