| comet a întrebat:

Am si eu o problema si anume ma ciupește ceva de o săptămana noapte de noapte si nu stiu ce. Țânțar nu e pentru ca stiu cum arata piscaturile pentru ca am de a face cu ei in fiecare seara :)). Purici nu sunt dar piscatura arata destul de asemanator cu cea de puric dar doar dupa o zi. La început e un punct roșu mic, ca vârful acului si nu il simt sau vad. Dupa se extinde si la final se face de cele mai multe ori basica cu apa. Am auzit ca pot sa fie ploșnițe de pat. Daca sunt ploșnițe cum pot da scap de ele? Este pentru prima data când mi se întâmpla si este foarte enervant mai ales când te pisca pe gât sau mâini si se umfla. Piscaturile arata cam asa: http://sfatulparintilor.ro/......md_com.jpg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| bonnye04 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate fi un paianjen?

| comet explică (pentru bonnye04):

Am scos tot din camera, am schimbat patul de 3 ori timp de o săptămana si nu am găsit păianjeni.