Sincer cred ca esti anemic.
Ti-ai facut analizele recent?
Ai grija ca calmantele iti afecteaza rau ficatul si stomacul si o sa o dai in alte boli.
Te sfatuiesc sa fugi la medicul tau de familie si sa ii spui problema, sigur o sa iti dea sa faci un set de analize, si apoi o sa iti spuna exact care e problema si tratamentul adecvat.
Bună.
Mergi cel puțin la medicul de familie, renunță la automedicație.
Pa, pa.
Exista situatii in viata cand in fata noastra n-ar mai fi cale de scapare. Si nimeni nu scapa de aceste situatii. Dar cu toate acestea, nu exista problema fara solutie. Un paradox, nu-i asa?
"Isus S-a uitat tinta la ei si le-a zis: "La oameni lucrul acesta este cu neputinta, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinta."" (Matei.19:26) Toate lucrurile sunt cu putinta la Dumnezeu. Crezi tu lucrul acesta? Imposibilitatea omului este ocazia lui Dumnezeu. Nu exista parinte si nici prieten cum este Tatal nostru ceresc pentru noi- sau cum doreste sa fie. Asadar, nu este o rusine, ci o onoare si un privilegiu pentru noi sa ne plecam pe genunchi inaintea lui Dumnezeu. El doreste sa venim asa cum suntem la El; exact cum suntem. Nu existat suspin pe care sa nu-l cunoasca; nu exista lacrima pe care sa n-o observe. Si cat de mult doreste sa ne mangaie -mai mult decat doreste un tata iubitor pentru copii lui! Vino asa cum esti inaintea Lui si spune-I tot ce ai pe suflet, in cuvintele tale, in gand sau cu voce tare.
El nu este strain de problemele noastre; el stie prin ce treci, si stie de ce ai nevoie. Crede doar in dragostea lui de Tata. Nu mai sta pe ganduri; chiar acum poti sa faci lucrul acesta. Cere-I sa intervina in relatia dintre tine si familia ta.
Descarca de aici cateva cuvinte care te vor ajuta sa-L cunosti mai bine: http://www.google.ro/......http?/url
Ma voi ruga pentru tine! Nu esti singur!
Depresia e una, problema calalta poate fi o anemiesau o problema de circulatie. incepi prin a-ti verifica tensiunea, apoi fuga la doctorul de familie!
Nu stiu daca se poate dar am aceeasi problema. Mai ales dimineata dupa o vreme dupa ce m-am trezit, m-i se face rau, o ameteala ma apuca, si totul in fata mea se face negru, si inchid ochii si incet incep sa vad normal, parca imi vine sa cad.