Bună! Acelea sunt suplimente alimentare naturale, adică nu medicamente. Nu ţi se va întâmpla absolut nimic.
Și eu am luat foarte multe nu numai ca să slăbesc ci și pentru că aduce o stare de bine. Luam suplimente de ceai verde, foloseam îndulcitor natural de stevie, suplimente din plante și multe altele.
Doar că depinde de marcă și să fi fost din farmacii, să nu fi fost pastile de slăbit pentru că acelea sunt diferite de suplimentele cu extracte naturale.
Suplimentele astea sunt extrem de periculoase, mai ales pentru copii, iar tu nu ai minte deloc daca iei asa ceva. Nu mai zic de prietena ta, care este de-a dreptul criminala sa expuna un copil, mai ales unul atat de lipsit de discernamant, la chestii atat de periculoase. Ar trebui sa eviti sa te mai intalnesti cu ea, te pune in mari pericole, nu stiu daca este atat de inconstienta sau pur si simplu face experimente intentionat pe tine.
Numa' in prostii te bagi, ma fata Mai intai cu fumatul, acum cu asta.
Si da, cele mai multe suplimente de slabire sunt pline de toxine, poti sa gasesti peste tot pe internet articole care spun sa nu te lasi fraierita de asa ceva, pentru ca te imbolnavesc, si boala aia daca nu e tratata, evident ca mori. Acuma daca ai luat una, n-are nimic, dar abtine-te pe viitor.
Sper sa nu mai faci decizii d-astea stupide, insa, am o presimtire ca si maine o sa vii spunand ca ai mai facut o boacana.
Bafta!
Nu ţi se întâmplă nimic, stai liniștită.
Nu consuma că nu ai de ce, aruncă-le sau înapoiază-le prietenei.
Trebuia sa se asigure ca nu ai absolut nici un acces la ele si sa iti explice foarte clar ca sunt periculoase pentru tine si nu ai bvoie sa le atingi. De 100 de ori daca era nevoie sa iti spuna, trebuia sa iti explice pana intelegi. Si mai ales sa nu le lase la indemana ta sub nici o forma.
Evident ca nu mai iei, dar ar fi bine sa mergi impreuna cu un parinte la medicul de familie, cu ambalajul porcariilor cu tot, sa ii spui cat ai luat, cum, etc si sa te supravegheze cateva luni
Sunt mult mult mai rele si mai periculoase decat medicamentele. Suplimente inseamna ca producatorul nu vrea sa investeasca bani in a le testa, in a vedea daca au efcete adverse, daca prezinta pericole, nu standardizeaza doza, etc. Daca erau medicamente, pericolul era minim, fiind suplimente, el este urias, mai ales la varsta ta
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: