Ori ti-ai scos ghipsul mai devreme decat trebuia ori cand ti s-a pus in ghips nu a fost pus in pozitia corecta. Doar prin operatie se mai poate modifica ceva dar va fi dureroasa.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Probabil. Ideea este că, după ce mi-a scos ghips-ul a spus să fac mișcare, ca să se așeze fragmentele de oase în poziția corectă.
Când am fost la consultație la un alt cabinet (deși nu era vreun doctor în ortopedie, ci un doctor general, cred că termenul ar fi doctor de familie?), mi s-a spus ca e o prostie ceea ce mi s-a recomandat, întrucât fragmentele de oase se vor deplasa, dar nu am de unde să știu dacă se vor deplasa în poziția corectă.
Bun, după asta, după aprox. 9 luni după fractură si imobilizare in ghips, am mers la același doctor ortoped (el este recunoscut la noi în județ, în Brașov, ca fiind unul dintre cei mai buni ortopezi). A spus doar că arată urât dpdb estetic.
Eh, nu contează cât de dureroasă va fi operația. Nu m-a durut nici când mi-am fracturat clavicula, mă dau pe analgezice. Acum o să aștept să treacă toată perioada asta cu covid, ca să nu dau în altele
Mersi fain!