Inca o problema, m-am pus la somn, era lumina afara, nu stiu cat era ceasul si m-am trezit la ora 21, inca sunt obosit.
Ia Decasept pentru gat, este foarte bun, si o aspirina efervescenta pentru raceala
Liliana, nu recomanda niciodata antibiotice. Antibioticele nu se iau niciodata dupa ureche, chiar daca farmacistul e prost si iti da.
Antibioterapia o incepi DOAR la indicatia medicului!
Continua sa bei ceai de salvie pentru gat si renunta la vitamina C. Te ajuta doar in preventie. Acum ar fi de ajutor niste D3.
Consuma si niste ciorbe calde, apa la temperatura camerei, sa fie cald si fa mai mult sport! Transpiri, te mai relaxeaza, te ''trezeste''.
Verifica daca ai ganglionii din gat umflati. Daca sunt umflati, poate fi vorba de o infectie in gat. Si atunci e bine sa faci o vizita la medic. Ia ce ti-a spus Donosavas si daca in urmatoarele zile simti oboseala acuta, e posibil sa ai un inceput de hepatita. Nu te speria. Deocamdata, e prezumtia de raceala. Dar daca in urmatoarea saptamana, Oboseala devine cronica, cu maini ingalbenite si lipsa de pofta de mancare, tot trebuie sa te duci la medic. Ai fi suspect de hepatita.
Nu inteleg de ce nu te duci la doctor si stai si suferi... Poti sa dai in gripa.
Du-te la farmacie si cumpara un vermicid, pentru ca ai limbrici! Altfel nu inteleg de ce te-a mancat in fund, sa umbli dezbracat in frig!
Antibioticele nu se recomanda la raceala. Ci antivirale sau antigripale.
Este la moda sa umbli doar cu o gecuta pe tine si sosete invizibile, nu? Ăstia sunt tinerii din ziua de azi.
Mergi la un medic si iti va recomanda tratamentul potrivit. Nu toate sfaturile de pe site sunt eficiente.
Nu ma dau in vant dupa felul cum ma imbrac, sa fiu cel mai la moda sau mai stiu eu cum, intr-adevar am iesit la -10 grade cum ieseam la 0 si am stat cu gatul descoperit, mai batea si vantul.
O merit ca n-am avut grija de mine, am inceput totusi sa ma simt mai bine, ieri eram praf, azi am doar gatul care ma mai supara insa usor usor pare sa ma lase durerea.
Ia totusi o aspirina pe zi, daca situatia nu e chiar asa grava.