Ospamox-ul nu este pentru masele ci pentru raceli, afectiuni respiratorii, bronsite samd. Pt masea se ia ampicilina la 6-8 ore. Niciun antibiotic nu se ia la 4 ore te omori singura in felul acesta. Poti sa iei 1 jumatate/ 1 pastila de Tador care este antiinflamator si vei scapa in cateva zile ( de retinut ca tadorul este calmant si nu antibiotic ). Deci mare grija nu te mai juca asa cu pastilele
Antibioticele trebuie luate numai cu indicatie medicala; cu toate acestea ospamox ( amoxicilina ) se recomanda in cazul abceselor dentare - doza uzuala este pentru adult 500 mg la 6-8 ore; 8 zile este deja prea mult - trebuia sa ajungi la stomatolog sa dreneze putin abcesul, rezolvai mult mai repede; tetraciclina nu va fi utila daca cu ospamox nu este nici un progres, doza pentru tetraciclina este 500 mg ( 2 cps ) la 6 ore - inca o data : NU mai lua inca un antibiotic si asa nepotrivit situatiei si apeleaza la stomatolog
Dupa parerea mea, nu ar trebui sa iei antibiotice fara prescriptia medicului. E periculos.
Am avut si eu aceeasi problema. Am urmat tratamentul acela cu oxacilina. Pentru inceput am luat o doza soc ( 2 pastile) apoi am continuat cu cate una. Dar cel mai bine e sa te duci la dentist .
Jake143 întreabă: