Daca te doare inseamna ca este cariat si caria a ajuns la nerv, dentistul probabil nu te-a tratat bine.Curand o sa cada acea plomba si poate si dintele, deci du-te iar la stomatolog. Se poate de asemenea sa fie sensibilitate dentinara. dar durerea e de scurta durata... Ia nurofen, actioneaza cel mai repede.
Du-te inapoi la stomatolog si spune-i ca te doare rau de tot. Ar trebui sa-ti scoata plomba, si sa-ti trateze dintele. Cu cat te duci mai repede, cu atat mai bine.Pa, si multa sanatate.
Doctori incompententi si cretini, doctori de Romania. Iti pune unu o plomba si dupa aceea te doare cum nu te=a durut niciodata inainte. Du-te la el si fa-i scandal, pai pentru ce naiba i-ai dat bani? Pfffff
Iti spun eu din propia experienta ca plomba nu sta mult acolo...eu mi-am plombat o masea si dupa 4 zile a cazut plomba, si tot ma durea, si pana la urma am scos-o ca numai suportam
Multumesc pentru sfaturi oricum am sa ma duc maine la dentist ca ma doare foarte tare am plomba de ceva timp si nu am avut treaba cu ea