As vrea sa nu mai vomite atatea ghemotoace si sa nu mai slabeasca atat de mult vara. Iarna arata excelent, dar vara se face atat de slab, incat lumea ma acuza ca-l las sa sufere de foame, ceea ce nu e adevarat.
Pe deasupra, si covorul e foarte greu de curatat...
CIneva mi-a recomandat sa-l tund vara, ca sa micsorez cantitatea de par inghitita.
Multumesc de sfat. Ti-am dat funda pentru ca ai fost singura care mi-a oferit o solutie de a controla naparlirea. Dar m-am hotarat sa tund pisica, pentru sa solutia cu periatul o aplic deja de mult timp si nu e atat de eficienta pe cat mi-as dori in ceea ce priveste scaderea excesiva in greutate a pisicii. O sa te tin la curent cu rezultatul.
Multi inainte motanului tau, in primul rand pentru varsta pe care o are.
Daca te mai confrunti cu naparlirea lui, poti merge la medicul veterinar pentru ati prescrie vitamine speciale pentru asta si pentru stralucirea blanitei.
Am avut si eu un motan ce a trait pana la varsta de 16 ani. Cand parul ii pica in exces, parca strangeam cu aspiratorul 3 motani , cat si lui i-am dat vitamine si celui actual pe care-l am acum in varsta de 2 ani. Caderea parului de la vitamine a incetat. Al 2 lea motan este birmanez si are parul lung. Vitaminele au fost destul de scumpe, dar efectul lor s-a vazut imediat (am un lapsus momentan in firma vitaminelor)
Multumesc de sugestie. Ti-am evaluat raspunsul ca folositor. Dar problema s-a rezolvat excelent dupa ce l-am tuns. Acuma i-a crescut deja parul si mananca pe rupte Intre timp a implinit 14 ani si e la fel de vioi ca in tinerete. Mananca o hrana speciala, imbogatita cu vitamine.
Giulya93 întreabă: