anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un tata alcoolic care de la varsta frageda m-a traumatizat desfigurandu-mi mana in bătaie iar rezultarul a fost o dependenta de calculator. Mai exact stateam intre 6 si 16 ore pe zi din cauza sentimentelor de frica, tensiune, tristete si vina!
Acea dependenta continuua si nu mai stiu ce sa fac!
Sunt o persoana dezgustătoare si am permanenta senzatia ca toata lumea ma uraste si este deranjata de prezenta mea si ma gandesc sa imi iau zilele!
Am si o dependenta de energizante si am incercat din cauza depresiei o perioada de timp si un medicament cu proprietati halucinogene in speranta ca voi scapa de obsesii si tristete!
Nu mai dorm, sunt agitat uneori, foarte euforic alteori, groaznic de deprimat, cufundat in garduri parca ma detasez de realitate si nu mai raspund la stimuli.
In trecut am suferit episoade severe de depresie diagnosticate ca episod depresiv major cu elemente psihotice ce a necesitat internare.
Un timp indelungat de ore intregi aranjez, repet si dezinfectez obsesiv lucruri fara sa ma pot opri si simt ca o sa ajung la balamuc.
Am urmat tratamente cu escitalopram si sertralina care mi-au cauzat insomnie.
Nu stiu ce sa mai fac imi vine sa imi iau campii!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Sonia822 a răspuns:

Cati ani ai?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dragă Florin, problemele dtale sunt rezolvabile, există această șansă, dacă ești ferm decis să rezolvi asta. Eu o să te contactez prin mesaj privat.

| alina2k18 a răspuns:

Du-te la alt psihiatru si probabil ai nevoie si de psihoterapie - un expert in tulburari de comportament de poate ajuta.
Deasemenea gaseste-ti un hobby care sa te scoata usor usor din casa macar cateva ore pe saptamana : un sport, un voluntariat.

| Celcestietot a răspuns:

Incearca sa faci ceea ce iti place si sa il cauti pe Dumnezeu.

| Florin1935 a răspuns (pentru Sonia822):

24 de ani

| Sonia822 a răspuns:

Iti recomand sa intri pe pagina de Facebook Ferma Domnita maria, si sa iei de acolo ulei cbd din plante, utilizat in scopuri medicinale. S-au vindecat copii de ADHD, epilepsie, depresie, alte vatamari. Le spui povestea ta, e evre 180 ron sticla. E printre cei 2 care il obtin de la noi din plante. Iei asa cum recomanda ei. Ai poze acolo sa vezi. La energizante trebuie sa renunti, dau somnolenta puternica dealtfel, dupa ce trece starea de euforie, care e f scurta si da atacuri de cord.

| Donsavas a răspuns:

Atât escitalopram cat si sertralina, unul din ele administrat zilnic, este un bun tratament anti depresiv, antiobsesional si ajuta mult in anxietate sociala(izolare, teama de oameni).
Continuă tratamentul si vei vedea ca in timp vei scapa de acea dependenta si iti vei ordona gândurile.