Buna, perioada de incubatie este de maxim 2-3 saptamani, asta in cazul in care nu apar dificultati sau agravari ale virusului din organism. Sunt si persoane la care perioada de vindecare se reduce la 7 zile (o saptamana). Eu te sfatuiesc sa stai mai sigur pana cand simti tu cu adevarat ca esti bine si mai mult de o saptamana. Nu incerca sa scapi cat mai repede, deoarece in aceasta perioada corpul tau este foarte slabit impotriva virusilor din aer... Sanatate si o zi buna!
Http://dr.herdea.ro/medicale/61/varicela citeste aici ce trebuie sa faci si cat sa stai in casa daca ai varicela.
OOOOOO) Tocmai sunt pe cale sa imi treaca bubitele Si eu am varicela sunt de 2 saptamani acasa Sambata fac 3 saptamani de cand stau in casa.Am fost la doctor si mi-a spus sa nu ies afara pana nu imi cad toate bubitele Foarte naspa mai ai de stat Cum te simti? Esti bine?
Buna, nu exista o data anume, este in funcţie cum te mai simţi si daca ti-au disparut bubititele, si sigur daca te-ai mai scarpinat o sa iti ramana semne...Mie doctorita mi-a dat scutire la scoala 2 sap. dar mie imi era tot mai rau si bubitele imi disparuse 4-5 si am stat in casă 1 luna...
Emmy2013 întreabă:
AnonimulX1 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: