| MrFunky2 a întrebat:

Am vene in jurul ochilor, cel mai probabil deoarece nu am dormit destul, am 13 ani.Cum le fac sa dispara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dormi, bea apa, si aplica niste felii reci de castravete sau cartofi.

| untu a răspuns:

Aplica-le cu REMESCAN de la farmacie in jurul ochilor! Si sa dormi la timp (sa te culci de la orele 22:00-23:00 si sa te scoli pe la orele 07:00!)

| Deliiiia a răspuns:

Bună, mergi la medic şi vezi dacă nu ai o problemă cu sinusurile. Ai deviatie de sept, cumva? Incearca sa-ti faci un program de somn şi să-l respecti, iar între timp astupă cearcănele cu un concelear.

| eminescuhipiot a răspuns:

Fa o baie calda, bea un ceai de musetel sau un lapte caldut, apoi culca-te minim 8 ore, fara stat pe telefon, internet inainte de somn si venele ti se vor trage dupa ce te odihnesti. Aaaa, si evita cofeina!(cafea, cola, ciocolata)

| DerpRo69 a răspuns:

Este simplu happy
DORMI!