Incearca sa nu te uiti la filme violente, stiri, orice te-ar putea stresa. Identifica sursele de stres din viata ta si incearca sa le diminuezi. Incearca sa iei niste pastile de calciu ca sa te ajute sa dormi mai bine (daca iei si alte tratamente sa verifici cu vreun medic sau farmacist sa nu interactioneze) si fa plimbari lungi prin parcuri, sa ti se oxigeneze sangele si de asemenea sa dormi mai bine. Daca nu merge nimic din ce am scris, stai putin de vorba despre visele astea cu un psiholog, poate chiar psihiatru si cu un preot.
Eu vorbesc serios aici.
Glumele astea chiar nu mai au haz cand te confrunti cu asa ceva de aproape un an
Înainte de a te pune în pat, te pleci pe genunchi la căpătâiul patului, și în gândul tău și în cuvintele tale Îl rogi pe Dumnezeu ca El să te ferească de acele vise, și să te trezești odihnit/ă.
Dimineață te vei trezi alt om. De aceea nu uita ca dimineața să te pleci iarăși pe genunchi și să-I mulțumești.
Iar dacă vrei ca să te bucuri de binecuvântări și pe parcursul zilei, Îl poți ruga să te însoțească să te păzească și ziua.
Iar eu in niciun vis NU imi dau seama ca este vis (ori de cate ori visez), asa ca in fiecare noapte e la fel de real si de intens.
Asta este calitatea viselor. Să nu faci diferența între vis și realitate, până te trezești.
Creierul meu ma tortureaza. Nu. Creierul tău ești tu însuți.
1. Nu mânca nimic după ora 18.30.
2. Și așa mai departe.
E ceva in viata de zi cu zi care te streseaza? Ceva de care iti e teama (nu neaparat la fel de intens ca in vis)?
De obicei visele ne atrag atentia asupra faptului ca ceva din viata noastra trebuie rezolvat.
Criminalul de care tot fugi, in vis, poate reprezenta simbolic ceva de care ti-e frica si de care tot fugi in realitate, cand esti treaza. Poate fi si ceva de care nu esti constienta (o anxietate aflata in subconstient).
Cerceteaza situatia ca nu e de gluma. Un somn neodihnitor poate face pe cineva din om in neom.
anonim_4396 întreabă: