Mai ai chef de mancare la varicela? De obicei, se pierde pofta.
Desi evenso ti-o zis ca ai voie ciocolata, totusi nu manca. (chenarul de expert e o capcana maaare grija).
Eu stiu ca la varicela se tine regim si n-ai voie cafa si cioco, ciocolata iti da o stare de iritabilitate, de agitatie si o sa te manance si mai rau bubitele alea. De obicei faci si febra la varicela si, mancand ciocolata, iti faci mai mult rau. Nu stiu ce-ti recomanda lumea buna prin raspunsuri, doctorita noastra de familie, femeie cu foarte multa experienta, le-a interzis copiilor mei ciocolata, de fiecare data cand s-au imbolnavit.
Ai voie sa mananci ciocolata, dar trebuie sa te abtii a consuma alimente cu grasimi sau oua timp de 5 zile.
Regimul alimentar este dupa preferinte si varsta.
Sa nu te scarpini! raman cicatrici.
Din cate stiu eu la varicela nu exista regim alimentar, eu nu-mi amintesc sa fi avut interdictii cand am avut boala aia. Eu zic ca poti manca dar mai sigur da-i un telefon medicului tau si intreaba.
Evenso Ce mustata! Imi aminteste de-o poezie de cand eram mica-mica.
Suporta-ma, 10 versuri avea: "-Vreau sa vad o rata/Cu mustata! -Rata si mustata/Nu se vad la fata/Niciodata-n viata!/-De ce?/ -Pentru ca rata/Umbla dimineata,/Iar mustacioara/Umbla seara"
Asta-nvatam eu la gradi, multumesc pentru rabdare
L.E. Ti-ai schimbat poza cu mustata. Asta noua seamana cu mine la gradi. Eu la gradi invatam poezii. Vrei sa-ti spun poezia cu rata si mustata? are doar 10 versuri...
Deeaandreea9156 întreabă: