| Ralucax3 a întrebat:

Apa calda cu lamaie, este buna pentru slabit?.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Da,e buna

| andreushk a răspuns:

Apa calda? eu de obicei beau apa rece cu lamaie si. nu doar asta te ajuta sa slabesti, trebuie sa ti si un anumit regim. nu face minuni asa. happy

| FemeiaPisică a răspuns:

Este bună pentru detoxifierea organsmului.

| Kaℓi a răspuns:

Da, daca nu o asociezi cu o ciorba de potroace, o ceafa de porc pe gratar alaturi de o lopata de cartofi prajiti, o placinta sau o felie de tort cu ciocolata si frisca + doua beri, sa spele matzul.
Deci, apa calda cu lamaie si atat! slabesti garantat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Lasa prostiile!
Daca vrei sa scapi de kilograme, tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!

| Alicezzz a răspuns:

Eu nu cred in asemenea diete! Totul este de la mancare, daca renunti la dulciuri, sucuri, paine, grasime, carbohidrati si incerci o luna de zile cu proteine (carne slaba) si fructe, putina miscare si este imposibil sa nu slabesti 3 sau 4 kg!

| Northern a răspuns:

Probabil că nu.

*De ce pui punct după semnul întrebării?

| Ralucax3 explică (pentru Northern):

Ok. Asa m-am obisnuit, de mica! :*.

| Public22 a răspuns:

Apa cu lamaie e buna in general!

| Peaches a răspuns:

Ai grija, nu este de glumit cu slabitul. Daca vrei sa dai jos niste kg fa-o inteligent, nu-ti brusca organismul, nu-l infometa. Renunta la paine, paste, cartofi, dulciuri dar mananca din belsug legume si fructe. Asociaza carnea cu legumele dar exclude definitiv cartoful. Apa cu lamaie e buna rece, pe timp de vara.
Sper ca asta te ajuta. Have fun!
Fundita?winking

~Roxetta

| Ralucax3 explică (pentru Peaches):

Nu-l infometez, nu mananc cartofi, peste si dulciuri... dar la paine nu pot sa renunt. La suc am renuntat o perioada si am slabit ( cat de cat ) dar m-am apucat din nou. sad

| Peaches a răspuns (pentru Ralucax3):

Uite, citeste asta, poate te satisfac informatiile de aici. Macar dieta asta e gandita de nutritionisti. http://www.dietadisociata.net/
Numai bine

~Roxetta

| despina17 a răspuns:

apa calda cu lamaie nu are niciun efect de slabire pentru ca o data ce o bem calda organismul nostru nu va mai depune niciun efort pentru a o incalzi mai bine bei rece cu lamaie sau mananci sare de lamaie o gasesti la pliculet incearca sa faci miscare si sa mananci cate putin din fiecare adica sa nu te rezumi doar la o leguma de exemplu mananca din fiecare cate putin pentru a mentine o balanta

| 123junior a răspuns:

Nu prea cred ca rezolva ceva apa calda cu lamaie.