| alexrusin99 a întrebat:

Apendicita?

Deci m-a durut alaltaieri in partea dreapta jos aproape pe langa os, moderat. apoi ziua urmatoare aproape nu se mai simntea. si azi nu mai ma doare aproape deloc. cate-o data niste intepaturi acolo le mai am. dar si in partea stanga am cate-o data. restul. simptome nimic. Ziua inainte sa ma doara moderat am manacat samante multe. si cu coaja cateva. posibil de la ele? Tin sa mentionez ca eu in casa stau cu picioarele goale, maleta suptire si pantaloni si eu fac si excercitii ABS aprox intre 15 min la zi cu flotari, si totate felurile de exercitii pentru abdomene. Astept big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Dacă ai constipaţie sau diaree şi febră sau stare febrilă poate fi.
Depinde ce ai consumat, coji de seminţe sau oi fi înghiţit ceva care a intrat în acel apendic.
Vezi cum te simţi iar dacă te simţi rău du-te la doctor (deşi nu cred). Sper sa fie totul bine.

6 răspunsuri:
| D4vid a răspuns:

Sigur de la seminte ai facut, cunosc cazuri.Ar fi indicat sa mergi la doctor sa vorbesti cu el, sa nu fie prea tarziu si sa te duca ambulanta. Poate ca acum ai scapat da pana la urma o sa isi faca ea de cap. Operatia e destul de usoara si nu vei avea dureri prea mari.

| BogdanLuca a răspuns:

Cel mai probabil este o febra musculara! Apendicita de debut este mult mai severă și se caracterizează prin crize! Sănătate!

| alexrusin99 explică (pentru Anonimuserr):

N-am nimic sunt sanatos. doar ca ma inteapa acolo

| alexrusin99 explică:

Da sunt intepat in mai multe puncte. la spate jos in dreapta, pe langa besica, partea stanga.

| Anonimuserr a răspuns (pentru alexrusin99):

Vezi ce se va întâmpla în viitor şi ce simptome vei mai avea colaterale cu aceste înţepături. Dacă îţi vor dispărea înseamnă că nu e nimic de speriat şi îngrijorat.

| alexrusin99 explică:

Ok, voi reveni luni