| enigmatica a întrebat:

Are ceva ca nu mai mananc deloc paine ?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Nu

| MrAngelus a răspuns:

Dacă excluzi complet pâinea ai toate şansele să mănânci mai mult şi mai des decât normal, apelând şi la gustări între mese. Iar gustările, după cum ştie oricine a ţinut o dietă, sunt cele mai periculoase pentru că de obicei constau în ciocolată, bomboane sau napolitane.

Sursa: http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/painea-ingrasa-5750.html

Răspuns utilizator avertizat
| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Putina paine nu strica, ai simti in permanenta un gol in stomac.
Nici eu nu mananc deloc paine si mereu am senzatia aia
Dar e foarte bine si asa faptul ca nu mananci. dar sa ai o masa plina de vitamine ca sa inlocuiasca lipsa painei

| CvonD a răspuns:

Eu nu mai mananc de un an,dar poti manca biscuiti,covrigi sau chestii din paine, dar nu foarte des. adica eu mananc o data, de 2 ori pe saptamana. Presupun ca vrei sa slabesti si de asta intrebi

| enigmatica explică (pentru CvonD):

Nu vreau sa slabesc, pur si simplu m-am trezit ca nu mai mananc paine, acum ma uit la punga de paine si nici macar pofta nu imi este.

| raluk27 a răspuns:

O sa-ti mentii silueta.Insa nici eliminarea completa a painii nu e benefica. Organismul are nevoie de vitamine, proteine, grasimi, carbohidrati etc. Acestia din urma iti dau energie. Ok, nu trebuie exagerat, dar 2-3 felii (maxim) pe saptamana nu o sa-ti faca nici un rau.

| XxBlueRosexX a răspuns:

Nu e nici o problema...au nu manac deloc maxim de 3 ori la 2 saptamani...cand ma pune mama sa manac cu cv o dau la catelhee heepup

| ColorBubbles a răspuns:

Nu,nu are nimic...o sa slabesti putin pentru ca painea ingrasa...dar in rest e ok! big grin