Dacă excluzi complet pâinea ai toate şansele să mănânci mai mult şi mai des decât normal, apelând şi la gustări între mese. Iar gustările, după cum ştie oricine a ţinut o dietă, sunt cele mai periculoase pentru că de obicei constau în ciocolată, bomboane sau napolitane.
Sursa: http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/painea-ingrasa-5750.html
Putina paine nu strica, ai simti in permanenta un gol in stomac.
Nici eu nu mananc deloc paine si mereu am senzatia aia
Dar e foarte bine si asa faptul ca nu mananci. dar sa ai o masa plina de vitamine ca sa inlocuiasca lipsa painei
Eu nu mai mananc de un an,dar poti manca biscuiti,covrigi sau chestii din paine, dar nu foarte des. adica eu mananc o data, de 2 ori pe saptamana. Presupun ca vrei sa slabesti si de asta intrebi
Nu vreau sa slabesc, pur si simplu m-am trezit ca nu mai mananc paine, acum ma uit la punga de paine si nici macar pofta nu imi este.
O sa-ti mentii silueta.Insa nici eliminarea completa a painii nu e benefica. Organismul are nevoie de vitamine, proteine, grasimi, carbohidrati etc. Acestia din urma iti dau energie. Ok, nu trebuie exagerat, dar 2-3 felii (maxim) pe saptamana nu o sa-ti faca nici un rau.
Nu e nici o problema...au nu manac deloc maxim de 3 ori la 2 saptamani...cand ma pune mama sa manac cu cv o dau la catelpup
Nu,nu are nimic...o sa slabesti putin pentru ca painea ingrasa...dar in rest e ok!
TheBlackSwan întreabă:
0k8 întreabă: