Nu,nu are nimic...o sa slabesti putin pentru ca painea ingrasa...dar in rest e ok!
Nu e nici o problema...au nu manac deloc maxim de 3 ori la 2 saptamani...cand ma pune mama sa manac cu cv o dau la catelpup
Eu nu mai mananc de un an,dar poti manca biscuiti,covrigi sau chestii din paine, dar nu foarte des. adica eu mananc o data, de 2 ori pe saptamana. Presupun ca vrei sa slabesti si de asta intrebi
Nu vreau sa slabesc, pur si simplu m-am trezit ca nu mai mananc paine, acum ma uit la punga de paine si nici macar pofta nu imi este.
Dacă excluzi complet pâinea ai toate şansele să mănânci mai mult şi mai des decât normal, apelând şi la gustări între mese. Iar gustările, după cum ştie oricine a ţinut o dietă, sunt cele mai periculoase pentru că de obicei constau în ciocolată, bomboane sau napolitane.
Sursa: http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/painea-ingrasa-5750.html
O sa-ti mentii silueta.Insa nici eliminarea completa a painii nu e benefica. Organismul are nevoie de vitamine, proteine, grasimi, carbohidrati etc. Acestia din urma iti dau energie. Ok, nu trebuie exagerat, dar 2-3 felii (maxim) pe saptamana nu o sa-ti faca nici un rau.
Putina paine nu strica, ai simti in permanenta un gol in stomac.
Nici eu nu mananc deloc paine si mereu am senzatia aia
Dar e foarte bine si asa faptul ca nu mananci. dar sa ai o masa plina de vitamine ca sa inlocuiasca lipsa painei
TheBlackSwan întreabă:
0k8 întreabă: