Intelegeti odata ca fructele nu ingrasa. De abia daca au cateva kilocalorii.
Eu mananc 1 kilogram de fructe pe zi si n-am nica.
Nu ma protesc chiar nu stiu daca ingrasa sau nu mananc zilnic 5 fructe si 2-3 porti de legume.
Carbohidranti, sigur. Poate carbohidrati. Nu ai habar ce diferenta poate face o litera. In alta ordine de idei, esti isteric de-a binelea. Discutam de pericol de ingrasare daca stai in fund la TV toata ziua, nu te misti nici 50 de metri, si bagi vreo 5-10 kile de fructe. La cateva fructe pe zi poti eventual sa te balonezi, nimic mai mult.
Daca ai facut si tu asta odata, nu e problema. Insa in general fructele contin foarte mult zahar. Nu este bine sa manânci atatea mai ales odata. Plus ca mai provoacă si foame.
Mie nu-mi provoaca deloc foame Daca mananc un fruct de dimineata pana 4-5 ore ma simt plin.
Apropo vreau sa te intreb daca ma afecteaza cu ceva ca zilnic mestec guma n-o inghit.
Daca fructele contin FOARTE MULT zahar, ciocolata ce mai contine?
40 kcal cat are in medie un fruct vs 540 kcal cat are o ciocolata...
Te ingrasi doar daca mananci mai multe calorii decat ai nevoie, daca vrei sa stii sigur ce mananci, cate calorii au si toate cele, iti poti face un cont pe MyFitnessPal.
Pui acolo ce ai mancat si iti arata cate calorii are, cate proteine, carbohidrati... si vezi si tu, mananci 2000 de calorii iar daca vezi ca slabesti inseamna ca mananci mai putin, mai adaugi 150. mananci 2150 de calorii si daca vezi ca te mentii inseamna ca atat trebuie sa mananci
Are 65-70g zahar la 100g, iar un fruct are 5-10g per 100g
Te poti documenta de pe internet, nu mai traim in evul mediu.
RoxanelBombonel întreabă: