| Kitty a întrebat:

As dori si eu cateva sfaturi in legatura cu urmatorul subiect. Eu maine voi face vaccinul acela care trebuia facut in clasa a VIII-a, acum sunt intr-a IX-a si mi-e foarte frica. Deci deja mi-e rau. De abia ma mai tin pe picioare. Nu vreau sa-l fac, sa le fac de fapt pentru ca am inteles ca noi fetele facem 2. Maine presimt ca mi se va face si mai rau si bineinteles voi lesina ca si in ultimele dati. Ce as putea face sa ma mai linistesc? Simt ca nu mai am puterea sa gandesc pentru mine, sa ma gandesc ce ar trebui sa fac ca sa fie totul ok. Nu mai pot. Vreau sa-mi spuneti, cateva "metode" de a nu lesina, sau de a-mi reveni. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu mai gandi atata...glumesc tongue Cand va veni momentul vaccinului gandeste-te la orice altceva in afara de faptul ca ti se va face rau, te va durea, etc... uita-te in alta parte si concentreaza-te pe modul de a respira. Nu are ce sa ti se intample rau.

7 răspunsuri:
| danutza_2917 a răspuns:

Ai posibilitatea sa refuzi vaccinurile, eu personal am refuzat sa le fac copiilor vaccinurile obligatorii pentru ca mi se par o prostie, in general se fac o gramada de vaccinuri aiurea, mai ales astea gripale, pentru HPV. Nu stiu ce vaccin ar trebui sa faci acum, dar crede-ma ca vei fi mai sanatoasa daca nu le vei face.Bafta!

| DoRu a răspuns:

Eu cred ca u lesini cand te uiti cum iti baga acul. Eu lesin daca-mi fac analize si-mi mai pot pierde cunotinta, odata era sa mi-o pierd si de la injectii, vaccinuri etc... Dar pentru mine sunt unele care nu patesc nimic de la ele, nici sa ma doara nu mi s-ar intampla. Si ee eram a 3 sau a 4, tot asa vaccin n-ea facut la toata cls, eu nu predonam nici o melodie, ma tinea de vb un coleg.laughing
Serios, predoneaza o melodie care-ti place, sau inainte a face vaccinul vb cu un coleg/colega sa te tina de vb. Si asa nici nu stii ca ti se va face vaccin, incearca! AAA! UItasem, cand ma tinu-se colegul meu de vb, nu simteam nimic cand mi-a facut vaccinul, si acum sunt a 7 big grin.
Bafta!

| davidwarner a răspuns:

Calmeaza-te dureaza cateva secunde si e doar o intepatura. Nu te uita cand iti face vaccinul si acum sincer, in clasa a9a iti este frica de o injectie? Nu doare decat foarte putin. Am facut analize acum cateva zile si m-a enervat ca mi-a tinut acul in vene cam un minut, mi-a luat de 2 ori cate o eprubeta cu sange. Oricum partea cea mai naspa a fost ca m-am simtit ametita toata ziua, asta ma deranjeaza cel mai mult cand fac analize, dar se intampla o data pe an sau mai rar. La vaccinuri nu am nici o problema. In orice caz gandeste-te ca nu dureaza decat f putin. Succes maine!

| pinkrulz1994 a răspuns:

Vaccinurile sunt ok... cel de fete e contra rujeolei si inca cateva boli ce e vitalhappy acela nu doare. e sub piele.nici nu-l simti. dar celalalt e in muschi:-ss si doare ca draq.si mie mi frica, dar mai bine incepi sa plangi ca sa te descarci si lasa-le pe asistente sa ti-le faca pentru ca dureaza 10 secundebig grin

| Cretaker a răspuns:

Ai vreo 16 ani... ti'ai facut vreodata analize?
God damn, cand iti strange mana intentionat sa-ti ia sange... o eprubeta intreaga de sange...

Nu prea ai ce face, doar sa fredonezi o melodie si sa nu te uiti cand 'baga' acul.

| Nicoletta_9240 a răspuns:

Poi nu l-ai facut? ca azi e 16 si ai postat intrbarea pe 10! Plz zii ceva ca sa stim ca nu ai patit doamne fereste ceva happy

| Elektrikshock13 a răspuns:

Eu ma gandesc la ceva ce ma face sa ma simt bine de obicei... un cantec, un peisaj, o amintire fericita, un sarutwinking gasesti tu... La mine a mers. Doar nu te mai gandi la vaccin pana vine momentul si nici in timpul acestuia ca o sa te panichezi mai tare daca iti sta gandul numai la el