| Miruuuuu a întrebat:

As dori si eu sa slabesc in jur de 5-6 kg. Mai ales in zona coapselor, la picioare si abdomen. Avetii idee cat timp mi-ar lua? Si ce pot face sa slabesc mai repede? Ce alimente sa consum in special, ce tipuri de exercitii sa fac? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Norvegianul a răspuns:

Daca vrei sa slabesti la coapse trebuie sa faci foarte multa miscare, nu se poate slabi in acea zona doar prin dieta.
E foarte important sa intelegi cum se slabeste. Degeaba mananci un mar pe zi sperand ca asa slabesti mai repede, in felul asta da, vei slabi, dar nu din grasime ci din masa musculara. Daca masa musculara scade o sa-ti fie rau si dupa ce termini dieta o sa-ti fie si mai greu sa slabesti (o sa vrei sa slabesti mai mult fiindca grasimea o sa fie tot acolo).
E important sa nu mananci intre mese, sa consumi minim 2 litri si jumatate de apa pe zi, sa nu bei sucuri de niciun fel (o doza de coca cola contine 10 lingurite de zahar), sa nu mananci covrigi / paine (ma rog, poti manca o felie pe zi) / multe paste, dulciuri, carne grasa (ceafa de porc de exemplu).
Ca exercitii ti-am spus, pentru picioare cel mai bine e sa mergi / alergi. Pentru abdomen poti face abdomene. Nu-ti dau un numar fix fiindca nu stiu cate poti face, baga si tu in jur de 150 pe zi.

| Oanny a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.In primul rand, la ora 7 sa fie ultima masa, mananca cat mai putin de la fastfood, chipsuri, cat mai putin suc, apa minerala si e indicat sa mananci 5 felii de paine neagra pe zi.Incearca sa bei 2 l de apa pe zi, iar micul dejun sub nici o forma sa nu-l ratezi.Ai grija si de cata mancare iti pui in farfurie si sa mesteci cat mai mult.Deasemenea si cat mai multe fructe si legume, marul si varza sunt excelente.Cam atat cu alimentatia. Poti sa iti faci un program de slabit, adica luni faci picioare, marti abdome...etc.Macar o ora de exercitii fizice pe zi si incearca sa ai 2-3 zile pe saptamana de jogging. Daca ai 50-60 de lei in portofel te poti duce la aerobic sau la sala.Deasemenea iti poti lua si o crema anticelulitica cu, care sa te masezi dimineata/seara. Poti folosi si ceaiuri antiadipoase(nu sunt periculoase deoarece sunt naturale, dar o sa petreci mult la toaleta).
Daca faci asta, cu siguranta dai 5 kg jos in vara asta.Se poate si mai mult sau mai putin, dupa fiecare organism in parte.Ai grija ca in acest timp sa gandesti pozitiv, cauta pe net despre efectul placebo.Ca niste trucuri, poti lipi o poza cu un model pe frigider sau sa lipesti o foaie pe care scrii NU! Eu asta am facut si a mers.Cand mananci poti sa iti pui in fata ceva de culoarea rosie, e cunoscut faptul ca aceasta culoare iti scade din pofta de mancare.
Sper ca te-am ajutat si sa luptam amandoua.Eu am 1.74 si 79-80 de kg, si vreau sa ajung la 74-75 de kilogramehappy

Sper ca te-am ajutathappy

| Miruuuuu explică (pentru Oanny):

Multumesc! Mult noroc! happy

| Oanny a răspuns (pentru Miruuuuu):

Daca vrei, am gasit pe internet interactiv slim.Am citit despre el si se pare ca este bun.Eu cred ca o sa mi-l comand intr-o saptamana.