Nu faci absolut nimic daca il spargi. Aia e o infectie iar puroiul reprezinta doar leucocite moarte. E ca si cum ar fi razboi si pe tine te-ar deranja doar soldatii morti de pe campul de lupta.
Trebuie tratament antibiotic, si, dupa vreo 2-3 zile de antibiotic (daca nu se retrage singur) drenat.
Buna! daca e mare, se sparge singur, daca nu cu o scobitoare asa a facut sotul meu.
Clăteşte-ţi gura cu ceai de muşeţel timp de 2-3 zile, iar abcesul poate să treacă. Dacă nu, cu un pansament uscat şi unul îmbibat în ceai de muşeţel îl spargi. Cu unul dezinfectezi şi cu celălalt îndepărtezi puroiul ăla. La final, clăteşti iar gura cu ceai şi scuipi.
Da poti, dar infectia se va raspandi peste tot si abcesul se va mari.Strange bani si mergi la un medic stomatolog.Cred ca ai vreo masea cariata sau vreun dinte cariat, si toata infectia se strange in gingie, langa dintele/maseaua respectiva.
Sper ca te-am ajutat.Bafta!
Nu e bine. poate ti se infecteaza apoi o sa te duci in genunchi la dentist cand o sa ai dureri insuportabile
Da, am o prietena care avea un abces si s-a dus la stomatolog, nu i-a facut nimic altceva decat i l-a spart, si a pus-o sa scuipe infectia aia, deci chiar e indicat sa-l spargi. Succes!
Natiiiiiii întreabă:
EdwardAlex întreabă: