| stefanutzstefan a întrebat:

As vrea sa iau niste proteine din vara sa ma duc la sala am 14 ani dar in vara imlinsesc 15 ani si am auzit ca opreste cresterea penislui imi recomandati este adevarat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gabi7zu a răspuns:

Frate, penisul este un muschi si ca orice muschi daca iei proteine creste. sfatul meu pentru tine este sa mai astepti macar 6-7 luni pentru ca inca esti "Crud" si daca te apuci de sala nu o sa mai cresti in inaltime si poti sa ai probleme cu oasele sau sa faci intinderi (iti spun din proprie experienta). si eu m`am apucat de sala tot ca si tine si am facut artrita de la prea mult tras de fiare.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Gabi7zu):

Artrita nu ai facut in niciun caz laughing

| Gabi7zu a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu mai faceam si mult skandenberg si poate combinate au dat artrita... chestia e ca trebuie sa mai astepti si tu putin... daca esti asa nerabdator sfatul meu este sa te "calesti" putin inainte ca sa iti fie mai usor (stii tu: abdomene, flotari, stretch`ing), o luna jumate minimum si poti sa te duci.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Gabi7zu):

Sau poate ai facut supra-antrenament happy
si sfatul cu "calitul" cred ca era pentru stefan_8785

unde faceai mult skandemberg, la scoala sau la o sala speciala de skandemberg?

8 răspunsuri:
| imitatiedeom a răspuns:

Eu nu am auzit astfel de chestii laughing. Dar totusi ar fi indicat sa te duci la sala fara sa iei proteine sau alte chestii de genu, o alimentatie buna e de ajuns plus ca esti in crestere. happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru imitatiedeom):

Ce intelegi prin "o alimentatie buna"? cum ai vedea tu o alimentatie corespunzatoare pentru cineva care merge la sala

| mikynelu a răspuns:

Din contra...ti l mareste pe zi ce trece, trebuie doar sa i faci masaj zilnic

| vanonim a răspuns:

Omule,nu iti micsoreaza nimic, doar sa nu exagerezi cu antrenamentul, ba chiar ii face bine daca contine ce trebuie si sa nu faci l.a ca scade testosteronu.Eo am tot 14 ani am bagat proteine si creatina si pastile si nu am patit nimic, totul e bine.

| vanonim a răspuns:

Si daca vrei sa fii sigurnu baga nimic, e mai bine ca te definesti muscular, cam asta cauta fetele, ele nu vor gorile.