Frate, penisul este un muschi si ca orice muschi daca iei proteine creste. sfatul meu pentru tine este sa mai astepti macar 6-7 luni pentru ca inca esti "Crud" si daca te apuci de sala nu o sa mai cresti in inaltime si poti sa ai probleme cu oasele sau sa faci intinderi (iti spun din proprie experienta). si eu m`am apucat de sala tot ca si tine si am facut artrita de la prea mult tras de fiare.
Eu nu am auzit astfel de chestii . Dar totusi ar fi indicat sa te duci la sala fara sa iei proteine sau alte chestii de genu, o alimentatie buna e de ajuns plus ca esti in crestere.
Omule,nu iti micsoreaza nimic, doar sa nu exagerezi cu antrenamentul, ba chiar ii face bine daca contine ce trebuie si sa nu faci l.a ca scade testosteronu.Eo am tot 14 ani am bagat proteine si creatina si pastile si nu am patit nimic, totul e bine.
Si daca vrei sa fii sigurnu baga nimic, e mai bine ca te definesti muscular, cam asta cauta fetele, ele nu vor gorile.
Ce intelegi prin "o alimentatie buna"? cum ai vedea tu o alimentatie corespunzatoare pentru cineva care merge la sala
Eu mai faceam si mult skandenberg si poate combinate au dat artrita... chestia e ca trebuie sa mai astepti si tu putin... daca esti asa nerabdator sfatul meu este sa te "calesti" putin inainte ca sa iti fie mai usor (stii tu: abdomene, flotari, stretch`ing), o luna jumate minimum si poti sa te duci.
anonim_4396 întreabă:
Octavian_Constantin_2000 întreabă: