anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AS VREA SA STIU CARE E CEL MAI SANATOS FRUCT?/

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este cel care e viermanos, contine anticorpi si e cel mai sanatos, nu e gluma mi-a spus-o n medic din Franta, un cercetator

16 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea ca grepfruitul este cel mai sanatos, nu demult s-a descoperit ca acest fruct inlatura imbatranirea celulelor umane.

cristian
| cristian a răspuns:

Toate fructele sunt sanatoase.
Important este ca pomii sa nu fie stropiti cu prea multe chimicale.
Recomandate sunt fructele autohtone din regiunea ta.(merele, perele, strugurii, prunele, gutuile, visinele, ciresele).

eileen
| eileen a răspuns:

Toate sunt sanatoase daca le speli binewinking si sa fie ecowinking

| simona24 a răspuns:

...nu exista fruct comestibil nesanatos...deci toate care sunt comestibile...

| otypa a răspuns:

Toate dar inainte sa le mananci sa le speli bine.

| gabriellas a răspuns:

Depinde pentru ce. Au si fructele rostul lor. Si cum s-a spus deja toate sunt sanatoase daca nu-s pline de pesticide. Incearca sa consumi fructe de la tarani.

| amada745 a răspuns:

Eu de exemplu dupa o consultatie de homeopatologie am aflat ca stomacul meu nu suporta citricele sau bananele.Parerea mea este, ca ar trebui sa te consulti la un medicsa vezi daca nu ai anumite boli, daca stomacul, rinichii tolereaza toete tipurile de fructe. Evident ca toate sunt foarte bune, dar nu toata lumea poate consuma aceleasi fructe.Sunt persoane care fac alergie la capsuni, ori celui bolnav de ficat este indicat grapfruitul, lamaia ...si uite asa continua lista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marul nostru fara E-uri si apoi restul fructelor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toate la timpul lor (cum era pe vremuri) Mancam pepene toamna, capsuni vara si tot asa. Cele mai sanatoase sunt cele cultivate de tarani in propriile curti dar acum rar le gasesti pe piata. Fructele au mai multe proprietati, acum depinde pentru ce vrei sa le folosesti: iti poti face masti, sucuri, pot avea proprietati diuretice, sau te poti bucura de ele asa cum sunt happy cu conditia ca ele sa fie bine spala-te si cu cat mai putine chimicale. Nu lua fructe din supermarket-uri, sunt cele mai proaste, parerea mea, incearca in piata direct de la tarani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Para

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Grepfruitulhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este grapefrutul... am citit pe net

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Branza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai sanatos fruct este grefuitul rosu (pe primul loc)iar pe al 80 si ceva portocala...happy day dreaming confused

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai sanatos fruct de pe istoria lumii este ananasul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maru bai maru!

Întrebări similare