| Tokha a întrebat:

As vrea si eu sa port ochelari, dar pana cum n-am nicio problema la ochi, am vazut ca imi sta foarte bine cu ochelari ca am probat ochelarii lu maicamea si a lu fratimiu'. Vreau sa port si eu ochelari, dar ce sa fac? Sa stau aproape de pc sau ce? Dar nu vreau ochelari ssimpi cu lentila normala ca se rade lumea de mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing, in locul tau nu mi-as dori asa ceva, ai grija ce iti doresti, cand aveam 10-12 ani imi doream acelasi lucru happy, aCUM LA 15 ani s miop, si iti spun, nu mi-as dori sa fi in locul meu, imagineazati cumar fi sa nu vezi la sub un memtru, de la 1 metru sa vezi neclar [tulbure ], fa un test, ia o pereche de ochelari cu care vezi tulbure si poartai o zi, si ai sa vezi ca nu ti-ai mai dori asa ceva, s 2 tipuri de boala principala miopie si perbitism, miopia- vezi aproape si nu vezi la departare si perbitis, exact invers happy

daca chiar doresti sa chioresti uitete cu benoclu in soare laughing
spor!

18 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poarta ochelari cu lentile fara dioptrii, daca iti plac asa mult. Numai bine!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Mergi la doctor şi poţi să-i ceri ochelari de protecţie pentru citit, când stai la calculator, televizor. Îţi va da! Baftă!

| Daria a răspuns:

Poti sa porti ochelari fara dioptrie.Sunt foarte cool.Mergi la oftalmolog si ii spui sa iti faca ochelari fara dioptrie

| Floreenofficial a răspuns:

Spune-i doctorului respectiv sincer chestia asta si probabil ca vei obtine o pereche de ochelari.
Succes! :*

| ATHOS a răspuns:

Poti sa-ti faci o pereche de ochelari fumurii cu zero dioptrii. Nu uita totusi ca ochelarii nu te fac nici destept, nici educat, nici cult, nici corect, nici puternic, nici demn de incredere,...
Bafta!

| foxi a răspuns:

Sa nu iti doresti acest lucru, daca ai o vedere sanatoasa!

| pass4pass a răspuns:

Pai cumparati.cu sticla simpla

| alecsella a răspuns:

Stii. mai nou se poarta ochelari de soare tip ochelari de vedere...http://www.google.ro/......tp?/imgres incearca-i pe astia...si nu iti dori sa porti ochelari de vedere.:)

| Frumusika24 a răspuns:

Nimic. Te duci la doctor iti alegi un model de ochelari si ii spui sa-ti puna lentila normalahappyhappy

| fif2002 a răspuns:

Exista ochelari cu lentile fara dioptrii, care s-ar putea sa nu iti afecteze vederea, dar mai bine mergi si intrebi la un cabinet oftalmologic

| blue95 a răspuns:

Tu iti doresti sa porti ochelari, cei ce poarta abia asteapta sa li se vindece ochii ca sa ii dea jos. Dar daca vrei ia-ti ochelari fara drioptii.

| xSoaked a răspuns:

Este foarte simplu. Cumpara-ti ochelari cu lentile DOAR transparente, fara dioptrii big grin

| Alinu7 a răspuns:

Poti sa iti cumperi o pereche de ochelari fara dioptrii! du-te la un oftalmolog!

| Livia94 a răspuns:

straight face E aiurea eu port ochelarii de vreo 6-7 ani si ii urascwaiting vreau sa scap de ei si tu vrei ochelarihee hee iti spun eu ca e super naspa sa nu vezi clar si sa depinzi de ei! Multumeste-i lui Dumnezeu ca nu ai probleme cu vederetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi astia fara probleme va inventati necazuri. Asculta-ma! Port ochelari de 22 de ani si inca mai am acelasi vis erotic: sa adorm la film spontan, fara sa fie nevoie sa-mi scot ochelarii. Las-o balta! Ia-ti niste ochelari de soare schemosi si culca-te!
P. S. Nici de aia nu pot purta, ca doar nu i-oi pune peste binoclu?

| BucatăDeTort a răspuns:

Mda... viata e prea plictisitor si trist cand n-ai probleme

p. s. daca mai porti ochelarii altora sigur o sa-ti vezi visul cu ochii

| iuliaiulia_1033 a răspuns:

Eu am. nu imi place cu ei si ii port putin, dar nici nu am probleme mari, nu vad la distanta, am o prietena care vede mai neclar cu un ochi si nu e la distanta sau nu, daca continui asa il voi purta mai multi ani sau sa il port acum continuu si gata?

| Bianca_7928 a răspuns:

Cred ca singurele ooptiuni pe care le ai sunt sa stai mult la PC, sa stai foarte aproape de TV...si cam atat(cred)