Nu, cred ca au fost lucruri diferite. In general amortirea degetelor poate avea legatura cu inima dar nu e cazul la tine daca nu ai avut si alte simptome.
Nu cred ca are legătură cu rinichii ci cu coloana.
Sau au început de artrita, sindrom tunel carpatian, sau policitemie. Eu cred ca e osteocindroza cervicala sau o alta problema a coloanei și durerea radiază în degetele de la mâini, de aici și amețeală resimțită dimineața.
Nu cred ca are legătură cu rinichii, și nu cred ca au probleme cu rinichii, sau poate ai răcit la rinichi nu știu dar nu cred.
Ia magneziu și calciu și vezi cum te simți după și redu consumul de cafeina, și fa plimbări în fiecare zi timp de 20 de minute minim sa nu dezvolți de la sedentarism probleme cu coloana.
Cum adică ce treabă are? Când a fost vreodată amorțirea mâinii drepte un semnal că ai probleme cu inima?
Da dar ca să fi sigură că nu e ceva grav du-te la doctor! Noi nu suntem doctori și nu te putem ajuta dar te putem sfătui.
Dece nu mergi la medicul de familie? Sau la un doctor nu-i deloc bine așa deloc trebuie sa mergi urgent urgent la medic acolo spui totul si ceva ceva trebui să-ți dea ceva trebuie sa fie sa mergă...
Andreea201329cu întreabă: