Si in ce ar consta ultimele minute inainte de moarte? adica ce efecte ar simti?
Rog echipa tehnica sa repereze ip-ul utilizatorului "larybublegumm" si sa aduca la cunostinta serviciilor de urgenta din regiunea acestuia intentiile sale.
1- nu am nici o intentie ci pur si simplu a fost o intrebare,
in primul rand, am vazut stare rudei mele si nu prea arata fericita ba din contra era in spasme si ceva greu de imaginat. vreau sa stiu si eu prin ce a trecut, daca era constient in momentele acelea
Ai mai postat o intrebare in care ai spus ca ai luat deja doua pastile de carbamazepina cu alcool. Mie nu-mi miroase a bine.
Am postat pentru ca nu vreau sa am acelasi senzatii ca ale altcuiva daca ma intelegi
In fine sunt doar 2 pastile si deja am trimis pe cineva sa ia niste carbuni medicinali pentru ca am auzit ca o sa contreze efectul
Ai auzit prost. Carbunele medicinal are statut de supliment alimentar. E zero barat in astfel de situatii. Mergi la spital ca e foarte posibil sa ai nevoie de spalaturi.
De ce naiba ai luat pastilele astea cand ai vazut ce a patit ruda ta din cauza lor? Chiar crezi ca e de glumit cu asa ceva?
Eu trebuie sa iau in fiecare zi din cauza bolii, insa am uitat si in seara asta am consumat putin alcool.
larybublegumm întreabă: