Te plictisesti nu? Sau ce explicatii vrei? Ai rîs tu stii de ce ai rîs dar este bine, corpul are nevoie de bună dispozitie si rîsul este un lucru foarte benefic pentru organism, in rest cine zice ca au fost oameni care au murit la propriu de rîs sigur a auzit si el din altă parte nu a vazut in realitate asa ceva. Tu ce varsta ai?
Caută pe Youtube și o să vezi... Nu știu dacă e adevărat, dar interesant e sigur.
Am 20 de ani. Nu pare, nu?
E frumos, da. Insa exista anumite boli mintale relationate cu asta. De exemplu bipolaritate sau anxietate. Chiar ar trebui sa cauti informatii despre asta.
Deci este posibil să fiu nebună. Asta explică tot.
"Nebuna" nu e un cuvant potrivit. Toti avem probleme, majoritatea nici nu ne dam seama. Nu fi asa dura cu tine.
Vezi tu, in mod normal, avand in vedere ca ai specificat ca sunt "colege", probabil au fost niste hormoni jucausi.la unii se pulseaza sângele intr-un organ fibros dar... la tine poate e altfel)) Acum serios vorbind este posibil sa iti fii exprimat o anumita stare razand. Acum iti dai seama si tu... daca am ajuns sa ne speriem cand radem este foarte grav si traim degeaba! Seara buna!
Da...
Dar dacă sunt bipolară? Și Eminescu era bipolar cică. Și amândoi scriem poezie... :O
Deja avem două lucruri în comun.
Nu stiu ce sa zic... nu cred ca esti bipolara, dar astept sa iti citesc poeziile...
Nu stiam decat de dislocarea maxilarului
dar acum, ca ai intrebat, am cautat
https://www.healthline.com/......m-laughing
se pare ca poti!
Bianca292006 întreabă: