| Bogdan023 a întrebat:

Astazi am cazut la un meci de fotbal in fund pe iarba de la circa 1 metru.Am simțit o durere mare, iar dupa 20 de secunde m-am ridicat. Acum ma doare cand ma mișc și au trecut cam 6 ore de cand am cazut. Este grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te doare unde? Spatele, fundul? Cum te-am putea ajuta daca nu dai un detaliu cat de mic?

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la spital sa-ti faca o radiografie la coloana. Probabil unul din oasele coloanei vertebrale, este fisurat sau fracturat.

| NunuNini a răspuns:

Da e grav. Ti-ai distrus coloana. Nu cred ca e rupta dar e fisurata, e deplasata, e... ceva rau. Mergi acum la prima ora la urgente.

| Bogdan023 explică (pentru darrio2007):

Ma doare deasupra fundului.Mai bine zis unde aproaoe se termina coloana.Am mai pățit asta iarna pe gheața și in vreo saptamana mi-a trecut.Mi-e frica sa merg la spital din cauza covidului. Daca poți, lasa mi niste remedii. Acum este dimineața, m-am trezit cu aceleasi dureri.

| Bogdan023 explică (pentru darrio2007):

Nu s-a umflat și nu este vânătaie, din cate stiu eu m-am lovit la coccis. Durerea o simt doar la nivelul acestuia când fac anumite mișcari.Nu ma pot apleca, nu ma pot misca fara durere de pe o parte pe alta a patului. Picioarele nu ma dor si pot merge cat de cat.

| darrio2007 a răspuns (pentru Bogdan023):

Probabil o tasare de vertebra, acolo unde spui ca te doare, unde se termina coloana.