| Radandam a întrebat:

Astăzi am luat tensiunea și aveam 14, de obicei știu ca aveam 12 cu 8 sau 13 maxim. Dar ma gândesc ca de la stresul din ultima perioada și faptul ca nu am dormit seara trecuta e posibil ca astăzi sa fie puțin mai mare. Este de îngrijorat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Banuiesc ca esti tanar! N-ai spus varsta! 140 este un pic cam mult.
https://sam-distribution.ro/......varst.html

| Radandam explică (pentru Salontanul):

Nu este, la stres și la faptul ca nu am dormit aseară deloc, e normal sa mai crească puțin... eu am avut un coleg de liceu care avea tensiunea tot timpul 17 și făcea și sport, dar din naștere era asa, și era din familie gena

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Radandam):

Am mai auzit eu de "sportivi" care au caazut pe teren la 30 de ani si au murit. 170 este extrem de mare si este din cauza unei probleme de sanatate. La varsta de liceu eu aveam 110 cu 70 si cand eram in examenul bacalaureat.

| Radandam explică (pentru Salontanul):

Și eu 12 am avut mai mereu, sau 13 depinde.

| Suntbaiat123456789 a răspuns:

Dacă ești tânăr și este prima dată când ai 140 este motiv de îngrijorare, dar tu suferi de cam multe boli, despre care citești pe ici colo.