| zAnemică a întrebat:

Atențieee, problemă legată de ochi! De ceva timp am senzația că „îmi fug ochii". Când eram mică obișnuiam să mi.i încrucișez când mă jucam. Știu, obicei prost. straight face La culcare, când închid ochii parcă mi se încrucișează singuri. E ciudaaat și mă simt nașpa. Îmi obosesc ochii foarte des și mă dor, câteodată văd un pic în ceață, mă sperii, clipesc de mai multe ori și îmi revin. big grin Nu am avut niciodată probleme cu ochii, n.am purtat ochelari. Acum, având în vedere toată chestia asta, trebuie să port? Nu stau mult la calculator, nu citesc cu lumina stinsa etc. Mi.e frică. Sfaturi? Încă nu le.am zis părinților. Trebuie să bag în mine morcovi până nu mai pot?batting eyelashes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Larisutza1357 a răspuns:

Nu trebuie sa bagi in tine morcovi laughing) Trebuie sa le spui parintilor si sa-ti faci un control, nu e mare lucru, te pune doar sa citesti niste litere de la marime mare la mica si tot asa, si daca ai gresit mai multe inseamna ca ai nevoie de ochelari, si eu am fost, dar am gresit doar o litera si nu am avut nevoie big grin Pana la urma, nu trebuie sa-ti fie rusine cu ochelari, poate te fac sa arati mai bine :3

| Jesus24 a răspuns:

Controol!
Probabil e strabism

| OoBunnyoO a răspuns:

Am avut si eu problema asta. Eu simteam ca mi se incruciseaza cand citeam. Nu este o problema de vedere (cel putin la mine nu a fost), ci este o lipsa de calciu sau de minerale. Este vorba de un muschi al ochiului care oboseste din cauza acestei lipse. Eu am urmat un tratament de cateva luni si dupa mi-a trecut.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Am uitat sa adaug ca pentru tratament tot trebuie sa mergi la control. Oricum nu ai de ce sa iti fie frica.