Facebook. Am închis contul. Nu mai folosesc de mai mult de un an.
Folosesc Instagram, în schimb. Dar partea bună e că sunt la curent cu oamenii dragi și pierd mai puțin timp. Deci, în cazul meu, pare că a meritat.
La început câteva luni simțeam lipsa contului Facebook, dar acum e ca și cum nici nu s-ar fi inventat niciodată. Sunt în urmă cu multe știri, dar au prietenii grijă să ajungă și la mine dacă ceva chiar trebuie să știu.
Am pățit da m-am lăsat din cauză că mă plictisisem de gust și mna, xdd
îmmm, mie îmi place să îmi încălzesc apă ( aproape să o fierb) și să o pun într-un păhărel în care pun și fructe ( ca să aibă gust că așa nu beau apă îmi pare plictisitoare, xdd) piersici, caise, mere, cantaloupe, grepfrut, lămaie, kiwi, rodie, efectiv ce găsesc și îmi pun în pahar și pun apă de aceea fierbinte peste și beau și e ffff buuuun ^^
Mnu, beau așa dar nu fierb apa la propriu ci doar o încălzesc ( e undeva între încălzire și fierbere), xdd
Știu că poate sună ciudat dar e ff bună și îmi pare mai fun așa decat să iei apa de la robinet și să o bei, xdd ^^
Se pune. Și chiar e o dependenta foarte grea. Asa sunt eu și abia ma pot controla acum în perioada asta. Dar dacă scap la dulciuri, nu ma pot oprii și simt nevoia tot timpul... Deși știu ca îmi face rău și ca la problemele pe care le am, nu am voie la dulciuri